Umilință cruntă pentru Klaus Iohannis

Gazetarul CTP acuză că președintele Iohannis a compromis imaginea națională în timpul călătoriei în Tanzania și îl cataloghează drept cel mai detestat lider din istoria României.

Cristian Tudor Popescu (CTP) nu se oprește din criticile la adresa președintelui Klaus Iohannis. Acesta îl acuză de nepăsare și scârbă față de români în timpul călătoriei sale în Tanzania.

Acesta a afirmat că șeful statului a compromis nu doar imaginea de neamț, ci și cea de profesor.

„Iohannis a compromis nu doar noțiunea de neamț, ci și pe cea de profesor. Este un belfer care se lăfăie în lux și că a reușit să ajungă cel mai detestat președinte al României din toate timpurile”, a spus CTP.

Klaus Iohannis, o figură controversată

Gazetarul a adăugat că șeful statului ar putea deveni o figură controversată și în ceea ce privește portretul său oficial. El sugerează că, similar cu o situație din trecut, acesta ar putea să apară ars sau făcut tandari. Astfel, va genera un val de furie și dezgust în rândul populației.

„Credeti ca Iohannis este conștient de ce ar face acum un număr uriaș cu portretul lui? Dacă aia au sărit acolo cu el în apă..nu ar fi ceva ieșit din comun să vedem portretul lui Iohannis deși a sărit cu el în apă ars sau făcut tandari ca a lui Ceaușescu acum în România?”, spune gazetarul.

CTP Cristian Tudor Popescu
SURSA FOTO: Facebook, Cristian Tudor Popescu

Sentimentul pe care îl stârnește Iohannis

CTP a subliniat faptul că sentimentul pe care îl stârnește Iohannis nu este furia, așa cum se întâmpla cu Nicolae Ceaușescu. Aici este vorba despre un este un sentiment de scârbă.

De asemenea, el se întreabă dacă șeful statului este conștient de faptul că își asumă să devină „cel mai detestat președinte al României din toate timpurile.”

„Sentimentul pe care îl stârnește nu este furia, ca la Ceaușescu, e scârbă.

Iohannis este conștient și nu îi pasă de ce își asumă să ajungă cel mai detestat președinte al României din toate timpurile?”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Iohannis, constant criticat de CTP

Nu eset prima dată când CTP îl critică pe șeful statului. La începutul lunii noiembrie, gazetarul l-a criticat pentru că se plimbă cu avioane de lux.

La momentul respectiv, el a numit avioanele „hoteluri de 7 stele zburătoare”.

CTP spunea „Iohannis nu se plimbă. Scandal, nesimțire, lux, sfidare. Sunt cuvintele cel mai des folosite public în legătură cu hotelurile de 7 stele zburătoare cu care Iohannis își transportă fizicul său și al soției, pe banii statului, nu din meditații. Care bani, nu sunt aduși la cunoștința publicului, că ‘e secret’. Cum se poate așa ceva, președintele ăsta își bate joc de noi!”