Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat mesajul transmis de Liviu Dragnea pe Facebook, de Ziua Naţională a României. CTP consideră că mesajul este tipic pentru “prostirea în faţă” pe care a practicat-o fostul lider al PSD şi în trecut. Însă cel mai important, este un semn că Liviu Dragnea nu va renunţa niciodată la întoarcerea în politică şi la lupta pentru putere.

“Domnul Dragnea a fost întotdeauna un ayatollah al tupeului, e cunoscuta prostire în față pe care o practică și din pușcărie.

E atât de simplu să îi arunci în față câteva dintre crimele pe care le-a comis cât a fost la putere împotriva poporului român și a României în lume. Dar nu e cazul. Doar putem să ne întrebăm de ce face asta și răspunsul e unul singur: pentru că domnul Dragnea nu a renunțat și nu va renunța niciun moment la întoarcerea în politică și la lupta pentru putere. De aceea mai dă câte un mesaj: sunt aici și poate mă întorc și vreau să fiu șef din nou, asta e tot”, a declarat CTP la Digi24.

Liviu Dragnea, mesaj de 1 Decembrie

“Țara mea dragă,

Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine. Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!”, este o parte din mesajul postat de Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook, de Ziua Naţională a României.