Nimeni nu se aștepta la un asemenea mesaj. Totuși, fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj direct din pușcărie de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Dragnea a vorbit despre țară și despre libertate, dar a vorbit și despre programele pe care PSD le-a implementat atunci când el era șeful Camerei Deputaților.

Liviu Dragnea, mesaj din pușcărie

În mesajul său Liviu Dragnea a vorbit și despre pușcărie și despre faptul că nu va renunța la crezul său chiar dacă acum se află în spatele gratiilor.

„La mulți ani, România!

Țara mea dragă,

Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!

Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!

Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.
Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!

La mulți ani, România! „, a scris Dragnea pe o rețea de socializare.

Liviu Dragnea a fost băgat în pușcărie pe 27 mai, după ce a fost condamnat la 3 ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.