Pe de altă parte, Consiliul ASF a avizat numirea lui Harald Steirer în calitatea de membru şi preşedinte al Consiliului de Supraveghere la Generali România Asigurare Reasigurare şi pe Sergiu Cristian Manea la Consiliul de Supraveghere al BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group. 

De asemenea, Consiliul ASF a mai avizat numirea lui Werner Matula în calitate de membru al Consiliului de Supraveghere şi a lui Ivan Sramko pentru un nou mandat în calitate de membru al Consiliului de Supraveghere la societatea Asigurarea Românească – Asirom Vienna Insurance Group şi a lui Stavros Konstantas pentru un nou mandat în calitate de membru şi preşedinte al Consiliului de Administraţie la societatea Garanta Asigurări. 

ASF a avizat retragerea autorizaţiei Fondului Deschis de Investiţii Zepter Defensive şi radierea acestuia din Registrul Public al ASF şi emiterea Certificatului de Înregistrare a Valorilor Mobiliare aferent înregistrării majorării capitalului social al societăţii Agrana România. 

Consiliul ASF se întruneşte în fiecare săptămână pentru a decide asupra măsurilor care trebuie adoptate pentru buna funcţionare şi pentru supravegherea eficientă a pieţelor financiare nebancare, a participanţilor şi operaţiunilor pe aceste pieţe. AGERPRES