Cristi Borcea a pus interdicții cât a fost în pușcărie

Invitat la un podcast, Cristi Borcea a povestit că la începutul relației cu Valentina Pelinel i-a impus noi reguli fostului model. Omul de afaceri și-a dorit ca aceasta să renunțe la cariera sa și să limiteze ieșirile în cluburi. Acum, recunoaște că a făcut cea mai bună alegere din viața sa.

„I-am spus că dacă este cu mine, s-a terminat. I-am spus că dacă vrea să fie cu mine, că eu îi asigur condiții. I-am spus că nu mai are cum să iasă seara, că eu sunt la pușcărie, ieși maxim cu fetele la prânz, nu seara, fără nunți, botezuri, petreceri (…) A zis că nu o interesează nimic decât să fie cu mine și s-a dovedit că am făcut cea mai bună alegere a vieții mele”, a spus Borcea, la podcastul „Tare de tot” moderat de Viorel Grigoroiu.

„Valentina e o femeie corectă, extrem de sinceră și loială. Adică eu i-am dat posibilitatea să se ducă în America (…) E vorba de respect. Eu eram la pușcărie și ea să se ducă la club, chiar dacă era la club cu fetele (…) Mi-a pus capac pentru că mă simt cel mai fericit, cel mai împlinit din toate punctele de vedere și cel mai liniștit”, a adăugat acesta.

A recunoscut că n-a fost ușă de biserică

Omul de afaceri a oferit recent un interviu în care recunoaște că nu a fost un soț fidel. El spune că și-a înșelat toate fostele soții.

„Am fost cu cine mi-am propus. Când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers”, recunoaște el.

Relațiile amoroase tumultuoase ale omului de afaceri sunt un fapt cunoscut publicului. În ciuda lor, fostul dinamovist spune că odată cu debutul relației pe care o are alături de Valentina Pelinel, s-a cumințit. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar omul de afaceri spune că nu vrea să greșească față de actuala soție.

În total, Cristi Borcea a ajuns la performanța de a avea 9 copii cu 4 femei diferite. Nu este o surpriză, deci, faptul că plătește pensie alimentară uriașă, chiar și acum. Omul de afaceri spune că i-au plăcut întotdeauna femeile frumoase, precum Mihaela Borcea sau Alina Vidican. La fel de mult i-a plăcut și să se facă remarcat de ele. Cu toate astea, se pare că, alături de actuala parteneră, nu mai vrea să calce strâmb.