Mihaela și Cristi Borcea au renunțat la procesul împotriva vecinilor

Mihaela și Cristi Borcea au îngropat securea războiului! Cei doi foști soți intentaseră proces împotriva unor vecini, însă au decis să renunțe la plângere.

Cei doi foști soți au deschis un proces de grănițuire la Judecătoria Cornetu. Potrivit Codului Civil, grănițuirea are ca scop delimitarea proprietăţilor învecinate: „proprietarii terenurilor învecinate sunt obligaţi să contribuie la grăniţuire prin reconstituirea hotarului şi fixarea semnelor corespunzătoare, suportând, în mod egal, cheltuielile ocazionate de aceasta”.

Aceștia au decis însă să renunțe la proces, după ce au fost citați în fața instanței, pentru a sta față în față cu vecinii dați în judecată. Așadar, lucrurile par să se fi rezolvat pe cale amiabilă, notează Spy News.

Instanța a comunicat că „ia act de renunţarea la judecată. Cu drept de a formula recurs in termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea se va depune la Judecătoria Cornetu. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 30.10.2023, în acord cu prevederile art. 402 Cod de procedură civilă”.

Cristi Borcea a fost citat și într-un dosar privind terenurile din județul Constanța

Cristi Borcea a fost, de asemenea, citat într-un dosar de la Constanța, alături de Dragoș Săvulescu. În procesul respectiv, reclamantul a solicitat „rectificare de carte funciară”. Dosarul are legătură cu scandalul terenurilor din județul Constanța, în care au fost condamnate nume cunoscute de la noi din țară.  Magistrații au decis ca terenurile să revină în proprietatea Unităţii Administrativ Teritoriale Municipiul Constanţa și a Statului Român.

Omul de afaceri a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, la trei ani de închisoare pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, al trei ani de interzicere a unor drepturi, precum şi la confiscarea sumei de 957.107 euro.

Cristi Borcea a rămas falit de două ori

Deși este un prosper om de afaceri, Cristi Borcea a avut parte și de eșecuri în acest domeniu. Recent, el a oferit un interviu în care vorbește despre două momente ale vieții sale când a rămas fără bani.

Cel mai mare succes financiar l-a obținut din afacerea cu butelii, apoi din implicarea în fotbal. Totuși, cele mai mari eșecuri au fost și ele răsunătoare. El mărturisește: „am rămas de două ori falit: o dată la Caritas, a doua oară când am încercat să comercializez țigări BT cu timbre”.

Cu o experiență vastă în lumea afacerilor de trei decenii, Borcea afirmă că există și afaceri care nu reușesc, care scapă de sub control. Ca exemplu personal, menționează faptul că a înregistrat pierderi financiare de două ori în cariera sa. Mai multe puteți citi aici.