Crimă la Timișoara

O femeie a fost găsită moartă, marți, în apartamentul său din Timișoara, situat pe strada Clăbucet, din cartierul Calea Şagului. Potrivit presei locale, femeia în vârstă de 77 de ani a fost ucisă de un bărbat care a intrat în casă peste ea.

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc marți seară. Femeia era singură în apartament, când a fost atacată de bărbatul care a intrat peste ea în apartamentul aflat la etajul 3 al unui bloc.

Agresorul ar fi lovit-o cu putere și s-a luptat cu victima în holul locuinței. La un moment dat, femeia a reușit să deschidă ușa apartamentului dinspre casa scării și a strigat după ajutor. Vecinii au fost cei care au sunat la numărul de urgență 112.

La fața locului s-au deplasat medicii de la Ambulanță și polițiștii. Deși medicii au încercat să o resusciteze pe victimă, aceasta a murit în drum spre spital, transmite opiniatimisoarei.ro.

Se pare că agresorului i s-a făcut rău chiar în locuința pe care voia să o jefuiască, acolo unde a fost găsit de fiica victimei care se întorsese de la cumpărături. Bărbatul ar fi intrat în comă diabetică și s-a prăbușit pe podea, fiind preluat ulterior de polițiști și dus la spital. Acesta urmează să fie audiat.

Detalii despre Crima din Mangalia

Pe de altă parte, autoritățile au anunțat recent că psihologii care s-au ocupat de cazul Crimei din Mangalia și-au finalizat raportul, iar concluziile sunt tulburătoare. Specialiștii consideră că „nu există urme de regret, ci Loredana le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică”.

De asemenea, se pare că la cererea unui psiholog, tânăra urmează să fie adusă la Bucureşti, pentru un examen psihiatric amănunţit.

„Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie. Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce făcea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute.

A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul. Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au dezvăluit surse din anchetă, potrivit Cancan.

În prezent, Loredana se află în arestul Inspectoratului județean de poliție, pe numele ei a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânăra a fost vizitată de mamă, dar și de avocat.