Potrivit reprezentanților companiei, estimarea de creștere se datorează, în primul rând,  expansiunii pe noi piețe și în noi orașe din țară, precum și pieței, în general, care se află într-un trend  pozitiv.

Altfel, COS a finalizat recent o investiție de 70.000 euro în cel de al doilea birou din România, în Cluj-Napoca, localizat la parterul The Office Cluj-Napoca, una din clădirile clasa A inaugurate anul acesta în Transilvania.

"Clujul este unul dintre cele mai efervescente orașe din țară, cu un potențial semnificativ în zona serviciilor, observat de câțiva ani și de dezvoltatorii imobiliari. Astfel, companiile au de unde alege datorită calității și numărului semnificativ de clădiri din clasa A. Zona Transilvaniei, în general, este un pol important pentru piața de amenajări interioare și, de aceea, nu ignorăm nici orașe precum Oradea sau Bistrița", spune Christophe Weller, Managing Partner COS.

Înființată în România în 1997, compania COS și-a început activitatea ca dealer unic Steelcase, lider mondial în industria mobilierului de birou.