Copilul dispărut în Florești a fost găsit mort. Acesta avea doar 2 ani

David, copilul de 2 ani dispărut vineri seara, a fost găsit în această dimineață. Din păcate, IPJ Cluj informează că băiatul a fost găsit fără suflare, în jurul orei 7:30, agățat în albia râului, la o distanță de aproximativ 20 de metri de la locul dispariției.

“Identificarea acestuia a fost posibilă în urma scăderii debitul de apă. În acest fel, cadavrul copilului a ieșit la suprafață”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Peste 100 de oameni ai legii au căutat copilul

La căutările de vineri, peste 100 de polițiști, jandarmi și pompieri au participat. Căutările au fost sistate, noaptea trecută, din cauza întunericului şi a condiţiilor nefavorabile, după ore întregi de eforturi depuse de cei peste 100 de salvatori.

“Căutările s-au desfășurat în dispozitiv integrat, constituit din peste 100 de polițiști, jandarmi și pompieri. Echipajele ISU au efectuat căutări în avalul râului din apropierea zonei unde a fost semnalată dispariția copilului, până la lăsarea întunericului. Mâine dimineață (sâmbătă- n.r.) se vor relua căutările de către echipajele de pompieri cu două bărci de căutare-salvare”, a anunțat, vineri seara, ISU Cluj.

Sursă foto: Dreamstime