Cadavrul găsit în data de 3 aprilie pe un câmp între localităţile arădene Mişca şi Vânători din judeţul Arad este al lui Sebastian Corbei. Băiatul în vârstă de 7 ani a fost dat dispărut de acasă în luna ianuarie. Acesta nu ar fi avut o moarte violentă şi ar fi încercat să se adăpostească într-un boschet de pe câmp.

Analizele ADN arată că trupul găsit la începutul lunii aprilie este al lui Sebastian Corbei. Urmează să primim şi raportul complet. Ancheta este încă în desfăşurare”, a declarat pentru News.ro procurorul Ciprian Olivian Puf de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş – judeţul Arad.

În locul în care a fost făcută macabra descoperire obişnuia să se joace Sebastian, iar zona a fost periată de autorităţi şi de rude încă din ziua în care s-a dat alarma. Sebi a fost văzut pentru ultima oară în viaţa la începutul lunii ianuarie, când, împreună cu alţi copii şi cu un localnic, a mers la o stână din apropiere.

Cum a murit băiatul în vârstă de 7 ani

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, băiatul de 7 ani nu ar fi avut o moarte violentă. Acesta nu ar fi plecat de la stână cu doar o oră înainte de momentul anunţului dispariţiei, ci mult mai devreme. Potrivit informațiilor, moartea acestuia ar fi intervenit înainte ca poliţiştii să înceapă căutările. Băiatul s-ar fi rătăcit în drum spre casă din cauza ceţii şi ar fi încercat să se adăpostească într-un boschet de pe câmp. El ar fi decedat din cauza condiţiilor meteorologice.

În 9 ianuarie, o femeie din localitatea Vânători a sunat la numărul de urgenţă 112 anunţând că fiul său de 7 ani, Sebastian Ionel Corbei, a plecat în cursul dimineţii, iar seara nu s-a mai întors acasă. Imediat s-au format echipe de căutare a băiatului, care plecase spre o sână. Echipe de salvatori l-au căutat zilnic pe băiat, într-un perimetru ce depăşeşte 100 de kilometri pătraţi, însă fără niciun rezultat.

Sursa foto: INQUAM/Sabin Cirstoveanu