Consultații la un click distanță! Medici importanți sar în ajutorul românilor

A apărut site-ul sosmydoctor.com care reunește numeroase nume importante din medicină. Medicii care activează pe acest site sunt atât români, cât și străini. Mai mult decât atât, site-ul are și o aplicație numită SOS My Doctor care poate fi instalată pe telefoanele mobile.

Printre medicii importanți care se activează pe site sunt profesor doctor Irinel Popescu, specializat în chirurgie hepatobiliopancreatica și transplant hepatic, chirurgie oncologica și chirurgie robotică, Victor Costache, conferențiar universitar, specialist în chirurgie cardiovasculară, profesor doctor Bogdan Geavlete, specialist în urologie,  dr. Radu Mirică, specializat în chirurgie generală și chirurgie metabolică, dr. Radu Panțuru, chirurgie plastică, specialiști pediatri, gerontologi, stomatologi, nutriționiști, medici de familie, dermatologi sau psihologi pot fi accesați prin intermediul aplicației.

Transparență totală

Pentru a știi la ce prețuri să te aștepți, fiecare specialist are trecut în dreptul numelui și specilizării, costul și durata unei consultații. Mai mult decât atât, programările sunt flexibile.

Aplicația oferă oricârui pacient, din orice parte a țării sau a lumii, posibilitatea de a accesa serviciile de sănătate de care au nevoie și consultații la medici renumiți. Practic, orice persoană care deține un smartphone, poate intra în legătură, video, cu medicul de care doreste să fie consultat, notează evz.ro.

Și medicii se pot înscrie pe platformă, dacă doresc să ofere consultații online pacienților, anexând toate informațiile solicitate și tarifele lor.