Se spune că totul depinde de felul în care priveşti lucrurile…dar dacă ţi-am spune că, indiferent de perspectivă, ai toate motivele să fii încrezător? 

Cu serviciul Premium Banking de la Raiffeisen Bank ai garanţia că vei obţine mereu cele mai bune recomandări, pentru că beneficiezi de consultanţă financiară personalizată, dar şi de o relaţie specială cu banca.

Noile servicii de consiliere financiară sunt disponibile în spaţii special amenajate, în peste 60 de unităţi din reţeaua băncii, dintre care aproximativ 20 în Bucureşti, iar restul în oraşele reşedinţă de judeţ. În calitate de client Premium Banking vei colabora cu bancherul tău personal, specializat în consultanţă financiară. Acesta se va informa activ pentru ca tu să cunoşti mereu evoluţia pieţei şi să alegi cele mai bune soluţii de investire şi administrare a disponibilităţilor tale financiare.

Programul Premium Banking este cel mai nou serviciu lansat de Raiffeisen Bank şi dedicat clienţilor cu disponibilităţi investiţionale începând cu 15.000 euro sau dacă încasează un venit lunar de minim 1.000 euro prin Raiffeisen Bank.

Consultanţa personalizată acoperă toata gama de servicii financiare pornind de la produse bancare standard până la opţiuni de investiţii complexe.

Te invităm să discuţi cu un bancher personal care îţi va oferi mai multe detalii despre serviciul Premium Banking şi despre cum poţi da mai multă valoare banilor tăi.

Pentru informaţii referitoare la serviciul Premium Banking te rugăm să apelezi numărul 0800 811 111 sau să vii în orice locaţie Premium Banking din agenţiile Raiffeisen Bank.