Următoarea etapă de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton se va desfăşura pe pasajul de la km 12+384 – Zona Otopeni. 

CNADNR reaminteşte că pe pasaje se montează parapete rigide din beton, iar în calea curentă parapete metalice, iar lucrările executate vor afecta ambele căi de circulaţie şi vor fi închise benzile centrale. Circulaţia se va desfăşura pe două benzi pe sens. 

Reprezentanţii CNADNR menţionează ca în zilele de sărbători legale nu vor fi executate lucrări, nefiind instituite restricţii de circulaţie. 

CNADNR precizează că montarea acestor separatoare este importantă pentru asigurarea siguranţei circulaţiei iar decizia de a se lucra pe timp de noapte a fost luată pentru creşterea ritmului de montare a separatoarelor de sens. 

CNADNR, împreună cu Poliţia Rutieră, au stabilit ca toate aceste lucrări să se desfăşoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic. 

CNADNR atenţionează şoferii să circule cu respectarea regulilor de circulaţie, mai ales cu viteza legală, pentru că montarea acestor parapete nu va exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă.

Agerpres