Într-o postare pe pagina personală de facebook, liderul social-democrat Marcel Ciolacu a transmis luni, după conferința de presă a președintelui Klaus Iohannis, că șeful statului nu poate ridica la nivelul gravității momentului prin care trece România.

Totodată, Ciolacu a subliniat faptul că Iohannis nu este atlceva decât ”președintele PNL” și continuă să găsească alți vinovați pentru valul de infectări care a lovit întreaga țară.

„Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravității momentului pe care îl traversăm. Un președinte de țară ar fi dat românilor un mesaj de încredere și speranță că lucrurile sunt sub control. În schimb, Iohannis rămâne și acum doar președintele PNL, care se luptă cu Opoziția și cetățenii, găsiți vinovați pentru creșterea infectărilor”, scrie Marcel Ciolacu pe facebook.

”Sănătatea nu contează”

În același timp, Marcel Ciolacu este de părere că pentru președintele Klaus Iohannis, sănătatea populației nu este deloc importantă, iar ”puterea” este pe primul loc.

„Deși haosul sanitar a cuprins deja Capitala și Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine și camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toți traseiștii, impostorii și interlopii din PNL. Cu ce preț însă?”, a mai scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Reacțiile liderului interimar al PSD survin după ce președintele Klaus Iohannis a participat la o conferință de presă în care a confirmat faptul că alegerile parlamentare nu vor fi amânate, iar totul se va întâmpla în modul în care a fost deja stabilit, în ciuda numărului de noi infectări.

Sursă foto: INQUAM/Ilona Andrei