La PSD nu e deloc liniște. Șeful interimar, Marcel Ciolacu, e contestat dur de către un lider al partidului și fost ministru. Sunt acuzații extrem de grave la adresa lui Ciolacu.

Ciolacu, înlocuit din fruntea PSD

Marcel Ciolacu este făcut praf pur și simplu de către fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici. Ex prședintele executiv al PSD spune că Ciolacu are o mentalitate de tipul ‘capului plecat’ în fața atacurilor președintelui Klaus Iohannis la adresa membrilor PSD.

PSD își alege un nou șef înaintea alegerilor locale, iar Ciolacu și-a anunțat candidatura la vârful partidului. Teodorovici s-a poziționat constant, în ultima perioadă, împotriva noii conduceri. „Ne dorim lideri care să apere partidul, care să-și apere colegii de partid atunci când sunt jigniți, inclusiv sau mai ales de președintele țării‼️”, spune Teodorovici, după ce Ciolacu a spus că nu mai intră în logica unui război al declarațiilor cu Iohannis.

„Atitudinea „capului plecat” TREBUIE să dispară din mentalitatea #PSD‼️

IOHANNIS: “Ne confruntăm cu doi inamici, SARS-COV-2 și celălalt inamic, la fel de dăunător pentru societate”
IOHANNIS: “PSD a lucrat mult și toxic în Parlament”
IOHANNIS: “În timp ce ne luptăm cu pandemia, marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor”
CIOLACU: “Dumneavoastră ce v-ați dori dacă ați fi în PSD? Presupun ca v-ați dori eficiența liderului. Când a fost înjurat Iohannis și făcut în toate felurile de anumiți pseudo-lideri, care au fost scorurile partidului? Ce s-a întâmplat până la urmă? Nu cumva președintele Iohannis de fapt, asta urmărește? Dacă am fost de două ori prosti, trebuie să continuăm în aceeași logică? Eu nu o să intru în aceasta logică, cu toate costurile și cu toate criticile anumitor colegi”
Cu toții am înțeles foarte bine toate declarațiile președintelui Iohannis, ca o continuă batjocură la adresa PSD si a intregii tari‼️ Nu înțelegem, însă, atitudinea pasivă-defensivă a celor ce se vor lideri ai acestui partid. Haideți să nu ne mai prefacem că nu știm ce vrem și ce putem face, pentru că avem deja răspunsurile a milioane de membri și susținători ai acestui mare partid:

DA, ne dorim lideri eficienți, lideri care să apere partidul, care să-și apere colegii de partid atunci când sunt jigniți, inclusiv sau mai ales de președintele țării‼️
DA, când președintele țării afirmă că PSD a lucrat “mult și toxic” în Parlament, trebuie ca liderii partidului să aibă o poziție publică, clară, fermă, corectă și să prezinte toate acțiunile întreprinse în Parlamentul României de senatorii și deputații PSD pentru români‼️
DA, ne dorim acei lideri care, atunci când președintele Iohannis afirma că cei peste 4 milioane de membri și simpatizanți PSD sunt la fel de dăunători pentru societate precum Coronavirusul, să ia atitudine și să-i explice lui Iohannis că trebuie să fie președintele tuturor românilor, fie ei liberali sau pesediști‼️
DA, când Iohannis afirma că PSD vrea să dea Ardealul ungurilor, liderii partidului trebuie să-i reamintească președintelui că în timp ce domnia sa avea preocupări pentru interese personale, marile realizări ale acestei țări, aderarea României la NATO, la Uniunea Europeana, Președinția de succes a Consiliului UE și multe altele, au un numitor comun: PSD‼️
DA, ne dorim lideri care să ia decizii în primul rând pentru țară, pentru partid și NU pentru ei înșiși‼️”, a tunat Teodorovici pe o rețea de socializare.