Marcel Ciolacu a declarat că dacă Guvernul nu va redeschide bisericile, partidul pe care îl conduce va modifica documentul în Parlament.

”Dacă în starea de alertă Guvernul nu va cuprinde și redeschiderea bisericilor, vom modifica noi în Parlament și le vom redeschide.”, a spus Marcel Ciolacu.

Guvernul nu a venit cu nicio propunere

„Guvernul nu a venit până acum cu prelungirea stării de alertă. Știm doar că în spațiile închise se pot juca păcănele. Știm că în biserici nu se poate juca. Nu știm cu bolnavii cronici dacă se pot trata. Știm că avem spitale închise, cum e cel din Colentina. Actualul guvern o să vină să lămurească românii”, a spus Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD.

Cum va vota PSD în Parlament prelungirea stării de alertă

Azi, Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat s-a reunit pentru a discuta despre modul în care partidul pe care îl reprezintă va vota în cazul prelungirii stării de alertă.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lăsat de înțeles că vor vota pentru prelungirea stării de alertă. Totodată, acesta a dat de înțeles că va face diverse modificări privind starea de alertă.

Cea mai importantă dintre modificări este scurtarea prelungirii stării de alertă de la 30 de zile la 15 zile, potrivit Antena 3.