Noi informații în lumea fotbalului. Ies la iveală amănunte neașteptate după ce Vali Petrescu, fratele antrenorului de la CFR Cluj, a postat o imagine pe contul personal de socializare. În fotografia postată, Vali Petrescu apare alături de Dan și de Mirel Rădoi.

Mai exact, prin această imagine, Petrescu ar da de înțeles că „Bursucul” ar fi accepta deja oferta FRF. Amintim faptul că până la momentul actual, Dan Petrescu este încă așteptat să preia postul de selecționer al României. Mai exact, antrenorul campioanei a discutat cu Răzvan Burleanu și cu Mihai Stoichiță, dar a amânat un răspuns final pentru data de 20 decembrie, după ultima etapă din anul 2021.

În acest context, imaginea postată de Vali Petrescu, fratele tehnicianului campioanei, ar putea fi indiciul pe care îl așteptau totți fanii fotbalului. Trebuie menționat faptul că lângă fotografia postată în care apare alături de Mirel Rădoi și de Dan Petrescu, Vali Petrescu a pus o descriere care naște și mai multe controverse: „Fostul și viitorul selecționer”, semn că ar avea o confirmare chiar de la sursă că fratele lui a acceptat oferta de la Casa Fotbalului.

Cine va fi noul selecționer de la FRF

Amintim faptul că, Mihai Stoichiță, în vârstă de 67 de ani, directorul Comisiei Tehnice de la FRF, declara în urmă cu ceva timp că numele noului selecționer va fi anunțat până pe 20 decembrie. În ceeea ce privește eventualele posibilități, la acel moment, el spunea că Dan Petrescu și Adrian Mutu sunt cele două variante ale federalilor.

Totodată, el mai adăuga că echipa nu va rămâne fără selecționer, însă oamenii trebuie să aibă răbdare, până când cele două variante vor lua o hotărâre în acest sens.

„Aveți răbdare, nu rămânem fără selecționer, stați liniștiți! S-ar putea să fie după tragerea la sorți (pentru Nations League, din 16 decembrie), în orice caz, până în data de 20 o să avem selecționer, nu are sens să discutăm acum.

Propunerile au fost făcute în cadrul comisiei tehnice acum ceva vreme și ați văzut cu cine s-a discutat, nu e un secret. Aștept toate răspunsurile, da”, a declarat Mihai Stoichiță, în dialogul purtat cu presa sâmbătă.