Cine a câștigat Vocea României 2023. Un moment de senzație a marcat finala celebrei emisiuni de la PRO TV. Atât telespectatorii, cât și concurenții au trăit intens până la ultimul moment.

În finala sezonului 11 al emisiunii Vocea României din 2023, desfășurată la Pro TV, patru finaliști s-au confruntat pentru a obține marele premiu. Este vorba de Alexandra Căpitănescu din echipa lui Tudor Chirilă, Vlad Musta din echipa Irinei Rimes, Melisa Antonesi din echipa Horia Brenciu & Theo Rose și Alex Maxim din echipa lui Smiley. Lupta pe scena prestigioasă a Pro TV a fost una extrem de strânsă.

Vocea României 2023 a fost câștigată de Alexandra Căpitănescu

După o competiție intensă, Alexandra Căpitănescu a ieșit câștigătoare a sezonului 11 al Vocea României 2023. Ea a ieșit învingătoare și a obținut premiul în valoare de 100.000 de euro.

Decizia finală a aparținut publicului. Alexandra Căpitănescu a triumfat în sezonul 11 al emisiunii Vocea României 2023. Pe poziția secundă s-a clasat Vlad Musta. Pe locul trei s-a situat Melisa Antonesi, iar pe locul patru a fost Alex Maxim.

„Câștigătorul Vocea României sezonul 11 este Alexandra Căpitănescu”, a anunțat prezentatorul Pavel Bartoș, în direct, la Pro TV.

Alexandra Căpitănescu
SURSA FOTO: Facebook

Antrenorul Tudor Chirilă a explodat de bucurie la aflarea verdictului

La auzul acestei informații, antrenorul Tudor Chirilă a arătat o bucurie imensă. El a îmbrățișat-o pe soprana Irina Baianț, membră a echipei sale. În timp ce lacrimile de fericire i se revărsau, Alexandra Căpitănescu a primit trofeul emisiunii și cecul simbolic în valoare de 100.000 de euro.

Câștigătoarea de la Vocea României 2023 a adresat mulțumiri speciale lui Tudor Chirilă pentru selecția melodiilor. Ea a recunoscând de asemenea contribuția Irinei Baianț în drumul său spre succes.

„Mulțumesc părinților mei, familiei mele și lui Dumnezeu. Nu mai am cuvinte”, a transmis tânăra, manifestând o puternică emoție.

Cine este tânăra care a pleacă acasă cu 100.000 de euro

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și este originară din Galați. În prezent ea urmează studiile la Facultatea de Fizică, având ca obiectiv să devină fizician medical. Deși a manifestat mereu interes pentru științele exacte, pasiunea sa pentru muzică a fost o constantă în viața ei. Ea a fost fascinată de sunetele emise de păsările din curtea casei încă de la o vârstă fragedă.

La rundele de audiții, a reușit să impresioneze atât pe Tudor Chirilă, cât și pe Irina Rimes, captivându-i cu vocea sa. Ulterior, și Smiley, dar și echipa lui Horia Brenciu & Theo Rose au fost atrași de talentul său și au întors scaunele pentru ea. În final, Alexandra Căpitănescu a ales să facă parte din echipa lui Tudor  Chirilă. Această tânără talentată și determinată a demonstrat că are o abordare echilibrată între pasiunile ei pentru știință și muzică.

Alexandra Căpitănescu a captivat și jurații de la „Românii au talent”

În 2019, la vârsta de 15 ani, Alexandra Căpitănescu a captivat jurații de la „Românii au talent” cu talentul său vocal. Ea i-a impresionat pe membrii juriului. Smiley și-a exprimat atunci dorința de a o avea în echipa sa pentru „Vocea României”. Interpretând o piesă de la Janis Joplin, Alexandra a demonstrat atât calitățile vocale remarcabile, cât și prezența scenică puternică. Mihai Petre, unul dintre jurați, a observat că ea reușea să transmită emoții din toată ființa ei.