Seară plină de emoție la Vocea României pentru Horia Brenciu

Emisiunea „Vocea României” a avut parte de o ediție de neuitat, cu trei concurenți care au adus fiecare o poveste unică prin muzica lor. Leon Mureșan a deschis spectacolul cu o interpretare energică a piesei „I Can’t Dance”, urmat de Alexandra Sîrghi, care a impresionat cu o versiune puternică a melodiei „Bang Bang”.

Încheind trio-ul, Marinică Burcea a venit la rândul său cu o interpretare emoționantă a piesei „The Show Must Go On”, care i-a adus la lacrimi pe Theo Rose și Horia Brenciu. La rândul ei Irina Rimes s-a emoționat și ea, lăcrimând alături de ei, transmite ProTV.

În ciuda unei voci remarcabile, Marinică Burcea a fost descris de Theo Rose ca fiind propriul său inamic, luptându-se cu autosabotajul.

„Munca noastră cu Marinică, de data asta, a fost pur psihologică”, a mărturisit artista.

Tudor Chirilă a sugerat ca Marinică să se prezinte ca Marian, un nume care ar reflecta mai bine forța vocii sale. În ceea ce îl privește pe Leon, antrenorul a mărturisit că s-ar fi așteptat să strălucească mai mult, în timp ce Alexandra s-a ridicat la nivelul așteptărilor, părere cu care și Irina Rimes a fost de acord.

horia brenciu
SURSA FOTO: Captura video

Antrenorii au avut parte de o sarcină dificilă

Antrenorii au avut sarcina dificilă de a evalua și compara cele trei interpretări. Smiley a remarcat că „Alexandra are o voce spectaculoasă, super stabilă, Leon are o voce de cap foarte frumoasă, iar Marinică, din punctul meu de vedere, a evoluat extrem de mult în emisiune”.

În cele din urmă, Theo Rose și Horia Brenciu, vizibil emoționați, au ales să meargă mai departe cu Alexandra Sîrghi în etapa live-urilor.

Într-un moment emoționant, Theo Rose l-a încurajat pe Marinică, spunându-i: „Îmi place mult de tine, mult! Tu habar nu ai câte poți să faci în viața asta și sunt convinsă că, dacă aici nu te-ai descurcat tot timpul la nivelul maxim la care te-ai putea descurca, e pentru că tu, până acum, nu ai fost obișnuit să speri la foarte mult, dar eu cred că, de azi înainte, ar trebui să înveți!”.

Horia Brenciu a adăugat, recunoscând eforturile tuturor concurenților: „toți trei v-ați descurcat senzațional!”. De asemenea, despre Marinică el a spus că „tu ești băiatul nostru. Vei fi mereu băiatul nostru”.