Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, s-a revoltat, în direct, la România TV în ceea ce privește nominalizarea făcută de președintele, Klaus Iohannis, pentru funcția de prim-ministru al României. Politicianul l-a atacat pe Iohannis spunând că este cea mai proastă glumă pe care a putut să o facă de când este președinte.

În plus, deputatul PSD susține că, odată cu numirea lui Florin Cîțu, fostul ministru al Finanțelor, în funcția de premier al României, țara va rămâne în instabilitate politică, mult timp de acum înainte.

Pe de altă parte, Olguța Vasilescu a precizat că Partidul Social Democrat nu va putea vreodată să voteze un Guvern condus de Cîțu. De asemenea, Olguța a spus și că din partea PNL nu se putea aștepta la ceva mai mult.

Florin Cîțu în funcția de premier, cea mai proastă glumă a lui Iohannis

”Cred că e cea mai proastă glumă pe care a făcut-o Klaus Iohannis de când e președinte. Nu poți să te prezinți cu variantă de prim-ministru Florin Cîțu. Pur și simplu nu se poate așa ceva, dar iată că a făcut-o președintele. Este foarte clar că vom rămâne în instabilitate politică încă mult timp de acum înainte. Vă dați seama că dacă așa arată prim-ministrul, cam cum ar putea să arate un Guvern PNL? Va trebui să luăm și noi o decizie în cât mai scurt timp. Eu nu cred că vreodată PSD-ul are cum să voteze un Guvern condus de Cîțu. (…) Ce poți să aștepți mai mult de la PNL?”, a precizat Olguța Vasilescu în direct la România TV.