Max Posternak este fondatorul Gravity Transformation, un site care oferă sfaturi și îndrumări de antrenament pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească forma fizică și să slăbească. Canalul său de YouTube are peste 5 milioane de abonați. El spune care sunt cele mai bune obiceiuri de dimineață care pot contribui la eliminarea grăsimii de pe abdomen. potrivit Boxrox.

„Începerea zilei, în mod corect, poate ajuta la accelerarea pierderii grăsimii de pe abdomen, la creșterea motivației și la îndeplinirea unor obiective care contează cu adevărat. De exemplu, în loc să leneviți în pat și să vă uitați la televizor sau să vă jucați jocuri video după ce v-ați trezit sunt obiceiuri care pot duce la o spirală a lenevirii, făcându-vă să ratați antrenamentul și să mâncați junk food”, spune el.

De ce e bine să începeți ziua cu o cafea

Posternak susține că dacă începeți ziua bând o cafea, câștigați mult mai mult decât v-ați imagina.

”Dacă vrei să accelerezi eliminarea grăsimii, încearcă să bei o cafea imediat după ce te trezești. Deoarece arderea grăsimilor se referă la reducerea numărului de calorii pe care le consumi, cafeaua poate fi un instrument foarte eficient pentru a vă face să nu doriți să consumați mai multe calorii. Cafeaua are efecte de suprimare a poftei de mâncare ore în șir. Dacă puteți scădea Grelina, denumită hormonul foamei, în timp ce creșteți hormonii de sațietate precum leptina și peptida YY, pofta de mâncare va scădea. Conform unor studii, cofeina este eficientă în reducerea poftei de mâncare pentru mulți oameni”, adaugă el. Cafeaua conține compuși fitochimici, numiți acizi clorogenici și mulți cercetători sunt interesați de acești compuși, deoarece pot fi ingredientele din cafea care pot ajută la reducerea poftei de mâncare. De exemplu, într-o meta-analiză, cercetătorii au concluzionat că atât cafeaua, cât și cafeaua decofeinizată pot reduce pofta de mâncare până la 4 ore după consum.

Săriți peste micul dejun!

Dacă încercați să reduceți dimensiunea burticii, săriți peste micul dejun! Asta vă poate ajuta să acumulați mai puține calorii pe parcursul zilei. De asemenea, vă permite să aveți mese mai bogate, mai târziu, în timpul zilei, deoarece acele calorii nu au fost consumate la micul dejun. Asta nu înseamnă că săritul peste micul dejun este singurul mod în care ar trebui să vă stabiliți rutina, pentru că se pare că unii oameni își pot gestiona mai bine foamea în acest fel. Dacă v-ați obișnuit să luați micul dejun și vreți să renunțați la el pentru a reduce calorii, probabil că, în primele zile veți simți foamea, deoarece corpul este obișnuit să se hrănească în acea perioadă. Este bine să dați corpului timp să se adapteze.

Iată care sunt cele opt sfaturi pe care Max Posternak le dă celor care vor să slăbească:

Beți o cafea dimineața

Săriți peste micul dejun

Încercați să vă cântăriți zilnic

Urmăriți câte calorii consumați în timpul zilei

Pregătiți-vă prânzul de acasă

Faceți un mic antrenament dimineața

Începeți ziua cu un pahar mare cu apă

Treziți-vă la timp