Jane Goodall, o renumită activistă pentru conservarea naturii, crede că ducele de Sussex va renunţa la vânătoare întrucât soţia lui, Meghan, nu apreciază acest sport, informează luni Press Association.

Prinţul Harry şi soţia lui sunt admiratori declaraţi ai renumitei activiste ecologiste, în vârstă de 86 de ani, şi au invitat-o la reşedinţa lor princiară, Frogmore Cottage, în iunie 2019.

De asemenea, Jane Goodall consideră că viaţa prinţului Harry va deveni “puţin mai dificilă” după mutarea sa în America de Nord.

“Nu ştiu cum se va desfăşura cariera lui de acum înainte, însă da, am ţinut legătura, deşi cred că i se va părea că viaţa lui a devenit puţin mai dificilă acum”, a declarat Jade Goodall pentru Radio Times.

Ce nu-i place ei, interzis pentru el

Vorbind despre faptul că atât Harry cât şi fratele lui mai mare, ducele de Cambridge, sunt apărători ai naturii, celebra activistă ecologistă a făcut următoarea precizare: “Da, cu excepţia faptului că amândoi vânează şi trag cu puşca. Însă cred că Harry va renunţa la asta, deoarece lui Meghan nu-i place vânătoarea, aşadar bănuiesc că acest capitol s-a încheiat pentru el”.

Jane Goodall a dezvăluit în acelaşi interviu că apreciază momentele petrecute în reşedinţa ei în perioada de izolare, însă consideră că redactarea de răspunsuri pentru e-mailurile primite este mai obositoare decât călătoriile sale în jurul lumii.

Cel mai recent documentar al primatologului, etologului şi antropologului Jane Goodall, intitulat “The Hope”, realizat de National Geographic şi National Geographic Wild, prezintă activitatea sa desfăşurată în ultimii 60 de ani.