Daily Star a anunțat că de când au renunţat la statutul de membri seniori ai familiei Regale, ducii de Sussex sunt căutați constant cu oferte financiare din partea celor care vor să afle amănunte din interiorul Familiei Regale Britanice.

Se pare însă că Harry a pus piciorul în prag și e hotărât să refuze aceste propuneri.

„Sub nicio formă şi indiferent cât de profitabile vor fi acestea, Prinţul Harry nu va fi de acord ca nimic rău să fie spus despre bunica lui, Regina Elisabeta a II-a. Nici despre tatăl său, Prinţul Charles sau despre orice membru al Familiei Regale. În aceste sens Ducele de Sussex i s-a adresat şi soţiei sale, dar şi echipei de PR din jurul ei”, informează unul dintre reprezentanții lui Meghan Markle, Nick Collins.

Meghan Markle „instruită” de Harry

Totodată, Daily Mail susține că Harry „a pus piciorul în prag” în legătură cu acest aspect.

Potrivit unei surse din Los Angeles, oraş în care cei doi s-au mutat din Canada, Harry a instruit-o pe Meghan „să refuze orice ar putea să fie negativ în vreun fel pentru feţele regale”.

„Ofertele pentru Harry şi Meghan au venit în valuri prin Collins (agent cunoscut la Hollywood).

Ei valorează zeci de milioane dolari şi unele oferte au legătură cu ideile lor despre faptele de caritate, dar unele ţin reclame şi marketing, de promoţii sau de spoturi publicitare.

Şi desigur că a avea o poveste despre Harry şi Meghan fie reflectând la legăturile lor regale, fie făcând un pas în spate, reprezintă un subiect uşor.

Totuşi, Harry a instruit-o pe Meghan să refuze orice ar putea să fie negativ în vreun fel pentru feţele regale. În esenţă, orice ar fi negativ pentru Regină, Prinţul Charles, fratele său sau tron iese din discuţie.

Se dovedeşte că indiferent că s-a îndepărtat de viaţa lui regală, el nu vrea să-şi supere bunica sau tatăl”, spune sursa citată.