Care este meseria de bază. Nu regretă nimic

Înainte ca acesta să devină o prezență constantă pe micul ecran, Dan Negru a activat într-un domeniu cu totul diferit. Prezentatorul TV a fost contabil la un spital din Timișoara, orașul său natal, potrivit libertatea.ro

„Terminasem Liceul Economic și pe vremea aceea erai repartizat automat, așa că doi ani am activat la un spital din Timișoara, însă nu regret”, a declarat Dan Negru.

Noi vedete la Antena 1

Anul acesta se dorește cooptarea lui Ștefan Bănică Junior, dar și a Loredanei Groza pentru „Next Stars”. Show-ul de talente pentru copii este prezentat de Dan Negru și jurizat de diverși artiști.

Ambii au fost vedete de prim rang ale postului, mai ales Loredana care a fost mereu o prezență stabilă în emisiunile Pro TV.

Doar că se pare că înlocuirea ei din juriul de la Vocea României nu i-a picat bine deloc și este la un pas să bată palma cu Antena 1. „Loredana negociază pentru juriul Next Star. Și ea, și Ștefan Bănică jr. Amândoi sunt în cărți pentru emisiune. Rămâne de văzut dacă se vor înțelege, la negocieri, și dacă vor bate palma”, transmite sursa citată.