Despre ce format este vorba

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, grupul Pro a achiziționat formatul internațional Masked Singer, un show originar din Coreea. Conform acelorași surse, show-ul a fost cumpărat la nivelul grupului CME, pentru mai multe țări în care operează compania.

Cum este, de fapt, emisiunea

Celebritățile evoluează pe scenă costumate din cap până în picioare în diverse personaje. Un juriu trebuie să ghicească vedeta din spatele măștii.

The Masked Singer este un format original lansat în Coreea de Sud, produs până acum în peste 20 de țări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

Potrivit sursei anterior menționată, se pare că cei de la PRO nu au dorit să comenteze informațiile acestea.

Dan Negru a încercat un astfel de format la Antena 1

Negru a impus acest format în noaptea dintre ani. Revelionul, cu personalități mascate, aduce pentru Antena 1 unele dintre cele mai ridicate audiențe ale stației din tot anul.

În 2019, Antena 1 a încercat să transforme Revelionul Starurilor, cu măști, într-o emisiune săptămânală. Programul – prezentat tot de Dan Negru – s-a numit Scena Misterelor și a fost difuzat în primăvară.

La sfârșitul anului trecut, Dan Negru a vorbit în exclusivitate la Interviurile Paginademedia.ro despre faptul că formatul Masked Singer a fost luat de un post din România, fără a preciza despre ce post este vorba.