Gigi Becali nu se dă în lături din a-i ajuta pe cei la nevoie. De multe ori acesta îi ajută financiar pe cei care vin la ușa casei sale din Pipera.

Recent, paparazzi de la Evenimentul Zilei l-au surprins pe latifundiarul din Pipera oferind bani unui cerșetor la semafor.

Patronul FCSB nu s-a gândit de două ori atunci când un bărbat s-a apropiat de vehiculul său, un Rolls Royce Ghost Black Badge, și i-a oferit o bancnotă de 100 de lei.

Gigi Becali a fost darnic și cu un bărbat care vindea flori

Cât a mai stat la semafor, lângă mașina latifundiarului din Pipera a mai venit și un bărbat care vindea flori. Gigi Becali a scos din buzunar o altă bancnotă de 100 de lei pe care i-a dăruit-o acestuia.

Vânzătorul a vrut să-i ofere la schimb un buchet de nuferi, însă schimbul nu a mai putut avea loc deoarece culoarea semaforului s-a schimbat, iar Gigi Becali a fost nevoit să plece.

Chiar dacă paparazii de la Evenimentul Zilei au continuat să-l urmărească o perioadă de timp pe latifundiarul din Pipera, însă acesta nu s-a mai oprit nicăieri.

Unii cerșetori au fost goniți de la casa lui Gigi Becali

Larifundiarul din Pipera și-a făcut un renume prin acordarea de bani celor nevoiași, însă aceștia au început să se obișnuiască cu mărinimia acestuia și îl așteaptă zilnic aproape de casa sa pentru a primi bani.

Zilele trecute, Gigi Becali a răbufnit și i-a trimis pe cerșetori acasă, chiar de față cu jurnaliștii care îi luau un interviu cu privire la meciul dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia.

„Băi, în fiecare zi? În fiecare zi? Hai, duceți-vă acasă! În fiecare zi numai aici stați!”, a răbufnit Gigi Becali, scrie sursa anterior citată.

Gigi Becali, criticat de presa franceză

Anterior, latifundiarul din Pipera a fost criticat dur de către presa franceză. Aceasta spune despre Gigi Becali că este homofob și rasist.

„De 20 de ani, proprietarul de la FCSB (fosta Steaua București) a alimentat cele mai neplăcute controverse din România, cu accesele lui de furie și declarațiile rasiste și homofobe. Foarte concentrat pe religie, a găsit un nou dușman: femeile din fotbal. <<Gigi Becali s-a schimbat foarte mult. A făcut câțiva pași în spate, este mai puțin volubil>>, ne asigură Viorel Moldovan, fost internațional român. Proprietarul FCSB-ului (clubul care a pierdut numele Steaua București în 2017) este un obișnuit al derapajelor populiste, rasiste și homofobe în ultimii 20 de ani”, e doar o bucată din articolul celor de la Hexagon.