Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ – Administraţia Naţională "Apele Române" (ANAR) vrea să cumpere, printr-o procedură de licitaţie deschisă, 20 de buldozere, a căror valoare este estimată la peste 16,8 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ publicat miercuri în SEAP. 

Anunţul implică un contract de achiziţii publice. Contractul se referă la achiziţia a 20 de buldozere, "utilaje necesare pentru îmbunătăţirea capacităţilor de realizare a lucrărilor de intervenţii în situaţii de urgenţă şi din planul tehnic, exploatare, întreţinere şi reparaţii în conformitate cu Raportul de oportunitate privind creşterea capacităţii de intervenţie al ANAR la situaţii de urgenţă". 

Valoarea estimată fără TVA a contractului care va fi atribuit este de 16.807.650 de lei, principalele modalităţi de finanţare şi plată fiind sursele proprii ale ANAR. 

Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut. Durata contractului este de 60 de zile de la data atribuirii sale. 

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 septembrie 2016, ora 16,00. Data limită de evaluare a ofertelor în SEAP este 20 septembrie 2016, ora 18,00, se mai arată în anunţul citat. AGERPRES