Fie că este un tabiet, pe care îl respectăm zilnic, preferabil după orele de muncă sau în weekend, fie că este un obicei mai rar sau ocazional, atunci când este momentul, merită să încercăm un produs din oferta 24drinks.ro.

Din acest magazin online pot fi comandate băuturi fine și în ediții limitate, de la unii dintre cei mai importanți producători naționali și internaționali. Principalele categorii de produse aflate în ofertă și distribuite sunt: armagnac, brandy, cognac, gin, liqueur, rom, tequila, vin, votka, whiskey, produse speciale. Printre brandurile producătorilor menționăm: Botran, Comte de Lauvia, Crama Oprisor, Crama Petro Vaselo, Davino, Dictador, Edradour, Glendronach Distillery, Lagavulin, Talisker, Teeling.

În acest magazin online se găsesc băuturi speciale și rafinate, provenind de la branduri cu renume în domeniu. Cunoscătorii, consumatorii și degustătorii de astfel produse știu foarte bine despre ce vorbim. Produsele diversificate, fac oferta acestui magazin interesantă și atrăgătore. Vei regăsi băuturi foarte apreciate, aflate la mare căutare, dar și băuturi de colecție, în ediții limitate.  De altfel compania este și importator și distribuitor pentru marci exclusiviste.

Magazinul oferă garanția că toate produsele sunt originale 100%. Oferta este suficient de variată pentru a găsi mereu ceva special și deosebit,  căutând să răspundă preferințelor și exigențelor tuturor tipurilor de clienți, chiar și celor mai pretențioși.

De ce să cumperi băuturi din magazinul online 24drinks.ro?

Nu există eveniment sau petrecere reușită, de la care să lipsească un pahar cu o băutură mai specială. Ea este un ingredient indispensabil al bunei dispoziții și un element de legătrură pentru multe prietenii durabile. Atunci când varainta este aleasă cu grijă și consumatorii au simțul măsurii, nu este nevoie de cantități prea mari pentru a lega conversații și a destinde atmosfera.

Dacă vrei sa-ți impresionezi invitații, cel mai bine este să optezi nu pentru cantitate, ci pentru o calitate cât mai bună, adaptată meniului care va fi servit și suficient de variată pentru a corespunde tuturor preferințelor. O persoană cu gusturi rafinate va aprecia întotdeauna o astfel de ofertă.

Dacă ești colecționar și vrei să ai în colecția ta băuturi speciale, din ediții limitate sau chiar sticle de colecție, tot în acest magazin poți găsi suficiente motive pentru a face noi achiziții. Oferta  este specială și se pot aduce la cerere chiar și băuturi foarte rare.

Dacă ești prosesorul unui bar acasa, cu care vrei sa-ți impresionezi cunoștințele și prietenii, aici poți găsi tot ce ai nevoie pentru a face cumpărături potrivite și inspirate. Alegerile tale pot fi ghidate atât de dorințele proprii, cât și de un specialist din partea magazinului.

Dacă ești proprietarul unui bar, pe care îl vrei aprovizionat în permanență cu tot ce este bun și mai special, tot din acest magazin online poți cumpără cea mai mare parte a băuturilor necesare.

Și în cazul în care ești reprezentanul unui restaurant sau al unei firmei de catering sau pur și simplu vrei să organizezi o petrecere, poți consulta oferta magazinului și poți alege de aici cele mai potrivite băuturi pentru a garanta reușita organizării.

Dacă vrei să devi și tu distribuitor al produselor importate de către firma ce se află în spatele acestui brand, cel mai bine este să contactezi un reprezentant comercial al magazinului. Acesta îți poate oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea deveni și tu un vânzator pentru produsele aflate în ofertă.

În oricare dintre aceste situații ai avea nevoie de colaborarea și oferta unui distribuitor și vânzător de băuturi rafinate și speciale, magazinul 24drinks.ro îți oferă posibilitatea de a găsi exact ceea ce îți dorești.

S.C. Luxury Goods Import S.R.L deținătorul  acestui magazin online este unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori autorizați de bauturi alcoolice premium și super-premium din țara noastră. Firma are o experință de peste 10 ani pe această piață, timp în care și-a îmbogățit permanent oferta și contactele comerciale cu producătorii și distribuitorii din domeniu.

Pentru a veni cât mai bine în întâmpinarea nevoilor cunoscătorilor și clienților locali, din ce în ce mai educați și mai pretențioși, firma caută să-și completeze în permanență oferta cu produse noi, cât mai varite și de calitate cât mai bună.

În cazul în care dorești sa organizezi un eveniment, petrecere, nuntă, botez, conferință, etc. sau vrei să devii distribuitor sau beneficiar, un membru al echipei de vânzări îți poate sta la dispoziție cu toate detaliile necesare și te poate consilia în luarea celor mai bune decizii.

Toate produsele aflate în ofertă pot fi consultate  prin intermediul magazinului online, unde poți găsi  informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie, descrieri, poze, fișe tehnice etc., inclusiv date despre disponibilitatea produselor în stoc sau timpul în care îți pot fi livrate.

Tot ce ai de făcut pentru a comanda este de a accesea 24drinks.ro sau de a contacta prin intermediul chat-ului, mailului sau telefonului un reprezentant comercial al magazinului.