Cutremur la Antena 3. Luni seară, vedeta postului, Mihai Gâdea, a șocat pe toată lumea. Chiar la debutul Sintezei Zilei a făcut un anunț incredibil.

Ce audiență a făcut Gâdea în ziua când a plecat din emisiune?

Acesta le-a transmis telespectatorilor că nu a pregătit emisiunea cum trebuie și că nu se simte bine deloc. Chiar și așa, totul a decurs bine timp de două ore. După monologul său obișnuit, Gâdea și-a continuat emisiunea fără probleme și nimic nu anunța ceea ce s-a întâmplat de la ora 22.00.

Cum spuneam, Gâdea a condus emisiunea fără probleme timp de două ore, dar după ce a cerut publicitate, totul a luat o întursătură fără precedent. De la ora 22.00, Mihai Gâdea nu a mai fost prezent în emisiune. Aceasta a fost moderată de către Oana Zamfir.

Chiar și așa, Antena 3 a bătut marele competitor la nivel de audiențe. Cifrele spun totul. Doar pe primul slot al emisiunii, RTV a fost peste Antena 3 la audiențe. 2.6 față de 2.1. De la ora 21.15, conform cifrelor consultate de către capital.ro, Antena 3 a fost în fața marilor rivali.

A depășit cifra 3 până la ora 21.00. 3.3 și 3.2, în timp ce România TV s-a situat cu un punct de rating mai jos. De la ora 22.00, România TV a scăzut și mai mult, puțin peste 1. Antena 3 a scăzut, la rândul ei, dar a avut audiență peste România TV.

Ce s-a întâmplat însă de la ora 23.00 când Mihai Gâdea a părăsit studioul? Antena 3 a continuat să fie în fața România TV chiar dacă cifrele au fost mai mici. Probabil, telespectatorii s-au uitat curioși și nu le-a venit să creadă că prezentatorul lor preferat nu mai conduce emisiunea.

Este de așteptat ca și în această seară, la ora 21.00, Antena 3 să rupă audiențele. Lumea este curioasă să vadă dacă Mihai Gâdea apare la emisiune sau nu. Dacă da, și explicațiile acestuia sunt la fel de așteptate, având în vedere că până acum nu a apărut niciun punct de vedere oficial al televiziunii sau al vedetei în legătura cu ce s-a întâmplat luni seara.