Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Situație absolut nemaiîntâlnită aseară la Antena 3. Mihai Gâdea, vedeta postului, a fost în prim plan.

Șoc total la Antena 3!

Toți telespectatorii postului de știri credeau că este doar o glumă, dar nu a fost deloc așa. Chiar s-a întâmplat. Chiar în startul emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, vedeta postului a dat semne că ceva nu este în regulă. Încă de la debutul emisiunii, la ora 21:00, Gâdea a precizat că nu se simte bine și că nu a pregătit ediția atât de bine, fiind un prim semnal că ceva nu este în regulă.

Totul a trecut însă, iar după monologul său de intro lucrurile păreau că au revenit la normalitate. Nu a fost însă așa. După ce a luat pauza de publicitate la finele celei de-a doua ore de emisie, Mihai Gâdea a părăsit platoul pur și simplu și nu a mai revenit.

Emisiunea nu a fost însă întreruptă. A treia oră de emisie a început cu Oana Zamfir ca prezentatoare a emisiunii, care nu a făcut nicio referire la ce i s-a întâmplat colegului și șefului ei. De aici încolo, speculațiile au început să curgă pe internet, dar deocamdată nimic oficial din partea conducerii postului de știri.