Probleme mari pentru vedeta Antenei 3, Mihai Gâdea. Deși telespectatorii televiziunii de știri au avut parte de o ediție de colecție a emisiunii Sinteza Zilei, conform datelor, românii nu au fot prea impresionați.

Lovitură dură încasată de Mihai Gâdea!

Mihai Gâdea a pierdut bătălia audiențelor în rândul televiziunilor de știri, în prima zi a acestei săptămâni. Sinteza Zilei de la Antena 3 a fost depășită de emisiunea concurentă de la România TV. Chiar în primul interval măsurat la Sinteza Zilei, 21.00-21.15, concurența a bătut Antena 3.

Un punct de rating a avut România TV peste Antena 3 și Sinteza Zilei. 2.7 la 1.7. Și continuarea a fost la fel de bună pentru cei de la România TV. Și în umătoarele trei intervale, RTV a bătut Antena 3, până la ora 22.00. În timp ce TV a stat constant la 3 audiență, Antena 3 nu a reușit să atingă această cifră, conform datelor de audiență consultate de către capital.ro.

Și în umătoarea oră, de la ora 22.00, la ora 23.00, România TV a fost constant peste Antena 3. Diferența minimă a fost de o jumătate de punct de rating, iar cea maximă s-a produs în intervalul 22. 30 – 22.45, 3,4 la 1,8 puncte de rating în favoarea România TV.

Mihai Gâdea a avut invitate de marcă la această ediție a Sintezei Zilei. Vorbim despre legendara Nadia Comăneci, despre celebra Anastasia Soare, dar și micuța Picasso.