Ce a făcut Alexandru Arșinel înainte să moară? Nu este singurul român care face asta: Sunt om gospodar

Alexandru Arșinel s-a aflat printre românii care au decis să își facă mormânt încă din timpul vieții. Decizia a fost luată pentru ca moștenitorii să nu mai aibă atât de multe cheltuieli și griji după decesul părinților lor.

La un moment dat, regretatul actor declarase că și-a făcut mormânt la Cimitirul Bellu din Capitală, pentru a-i lipsi de griji pe copiii săi.

„Sunt un om gospodar. Mi-am facut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii cand n-o să mai fiu”, a fost declarația lui Alexandru Arșinel în urmă cu câțiva ani.

Imagini cu mormântul lui Alexandru Arșinel au fost deja publicate în mediul online și, evident, și în presă. Pe cruce, deja a fost trecut numele actorului, alături de cel al soției sale.

Cine moștenește averea lui Alexandru Arșinel?

Bogdan, băiatul cel mare al lui Alexandru Arșinel, este inginer constructor, în timp ce mezinul familiei a terminat facultatea de Drept, iar mai apoi s-a înscris la Academia de Studii Economice din București.

De asemenea, cei doi copii ai lui Alexandru Arșinel se pricep la afaceri și au spirit antreprenorial. Băiatul cel mare al actorului face bani din chirii, iar mezinul și-a dezvoltat talentul în agricultură.

Produsele de care se ocupă sunt foarte bine apreciate, astfel că pasiunea pentru agricultură i-a devenit chiar sursă de venit. Cristian are un teren lângă București, unde cultivă tot felul de legume, iar afacerea îi merge cum nu se poate mai bine, notează spynews.ro

Amintim că îndrăgitul actor Alexandru Arșinel a murit. El era internat la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti. Marele artist suferise un transplant renal în trecut, iar în ultima perioadă avusese probleme cu inima.

În ultimul an, Alexandru Arșinel a fost internat la un azil de bătrâni și a ajuns de mai multe ori la spital. La jumătatea lunii septembrie, Arșinel a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență București.

„Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, anunța instituția.

Actorul Alexandru Arșinel, care a fost supus unui transplant de rinichi în anul 2013, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus la acea vreme de medicul Mihai Lucan, a făcut transplant în aceeași zi în care se înscrisese pe lista de așteptare, în Registrul Național de Transplant.

Practic, Arșinel a primit codul CUIANT (codul de înregistrare în Registrul Național de Transplant) pe data de 28 august 2013, iar în aceeași zi a făcut transplant de rinichi, a declarat luni deputatul USR Emanuel Ungureanu, denunțătorul medicului Mihai Lucan, la Interviurile HotNews LIVE. Codul CUIANT înseamnă codului unic de înregistrare la Agenția Națională de Transplant.