Moment extrem de important în cadrul anchetei de la Caracal. Cei de la INL au decis să facă reconstituirea scheletului din fragmentele osoase găsite în butoiul în care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ars corpul adolescentei Alexandra Măceșanu.

Sursele judiciare spun că această reconstituire a putut fi realizată întrucât au fost regăsite resturi scheletale din toate fragmentele anatomice ale corpului. Dar asta nu e tot. S-a început și reconstituirea scheletului din fragmentele scheletale găsite în lizieră, care au fost descoperite de anchetatori în baza indicațiilor date de Gheorghe Dincă. Această procedură din anchetă este aproape de finalizare, conform Antena3.ro.

Monstrul Gheorghe Dincă a fi recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12.00, atunci când ar fi surprins-o cu telefonul în mână şi ulterior i-ar fi incinerat corpul, iar cu privire la cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, procurorii au stabilit că există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a afirmat că nu poate fi exclusă varianta ca Luiza Melencu să fie în viaţă, având în vedere că rezultatele testelor ADN în cazul acesteia nu au fost concludente. Întrebat dacă exclude varianta ca Luiza Melencu să fie în viaţă, Bănilă a răspuns: „Nu excludem niciuna dintre variante. Ştiţi foarte bine că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente şi de aceea, la momentul acesta, nu putem exclude nicio variantă”.