Șoc total în cazul de la Caracal. Ancheta devine din ce în ce mai complicate, la mai bine de o lună de când s-a declanșat. Criminaliştii au descoperit noi fragmente osoase în curtea lui Gheorghe Dincă şi continuă şi scanarea pereţilor locuinţei în care cred că ar putea fi ascunse probe importante.

În paralel, ar urma să fie audiaţi atât procurorul de caz, cât şi procurorul care s-a ocupat de dosarul Luizei Melencu.

Și șeful DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat că procurorii nu exclud varianta unei reţele de traficanţi de persoane în cazurile de la Caracal, anunță Antena 3.

Monstrul Gheorghe Dincă a recunoscut faptul că le-a răpit violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Mai mult, surse din interiorul anchetei spun că s-ar fi descoperit posibile noi probe în curtea lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au predat medicilor legiști oseminte găsite sub plăcile de beton turnate în curtea casei.

Fragmentele osoase au fost descoperite într-o groapă cimentată adâncă de aproape 3 metri. Oasele vor fi expertizate de specialiștii de la INML care urmează să stabilească dacă acestea provin de la un om sau sunt de natură animală. În plus, criminaliștii au delimitat noi zone în curtea lui Gheorghe Dinca, zone unde aparatul de scanat a detectat noi posibile probe, așa că și acolo vor urma săpături.