În urmă cu cinci ani, Simona Halep și Costa Sponte s-au despărțit. Nu se știe care a fost motivul principal care a dus la separarea celor doi, însă fiecare și-a văzut mai departe, de viața sa.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și chiar și bunica constănțencei a crezut că cei doi vor fi împreună pentru totdeauna. În 2016 însă, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

În prezent, la fel ca și Simona Halep, și Costa Sponta și-a refăcut viața, fiind căsătorit cu o altă tânără din Constanța. Totodată și din punct de vedere financiar, băiatul lui Teia Sponte o duce bine. Acesta lucerază alături de tatăl său în domeniul afacerilor imobiliare

De cealaltă parte și Simona Halep încasează sume frumoase din tenis dorind să investească o sumă considerabilă într-o vilă imensă în centrul Bucureștiului.

După achiziție, alături de noul iubit, Toni Iuruc, avea să o recondiționeze și probabil să se mute cu acesta în noua casă. Într-un alt interviu sportiva declara că-și dorește o familie cu mulți copii, iar acest lucru s-ar putea întâmpla în curând.

Cei doi urmau inclusiv să se și căsătorească, însă pandemia le-a cam stricat planurile.

”Vreau să am trei copii, dacă este posibil. Vreau să am o familie frumoasă și să trăiesc în România ”, declara Simona Halep la un moment dat.

Gestul făcut de Costa Sponte

Deși are bani să trăiască oriunde în lume, Costa Sponte a decis să își achiziționeze o vilă în Pipera. El este vecin cu Gigi Becali, iar noua sa casă pare la fel de scumpă și grandioasă ca cea a Simonei Halep, scrie playsport.ro.

Acesta s-a mutat în locuința sa de milioane de euro cu soția sa, de 20 de ani, iar cei doi trăiesc o viață de vis. Au un teren de tenis, piscină, mașini de lux și nu numai.

Pe lângă locuința de milioane de euro, Costa Sponte mai deține și un bolid de lux de aproximativ 300.000 de euro, dar și foarte mulți bani în conturi.