Guvernul se pregăteşte de restructurări masive. Cel puţin asta susţine ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Acesta a venit cu un anunţ extrem de grav pentru angajaţii de la Autoritatea de Reformă Feroviară.

Îi dă afară pe capete

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, ia în calcul să desfiinţeze Autoritatea de Reformă Feroviară (ARF). Drulă este foarte nemulţumit de activitatea acestei instituţii.

Mai mult, Drulă anunţă deja discuţii în acest sens la nivel de Guvern şi de coaliţie, o decizie urmând să se ia în perioada imediat următoare. “Sunt foarte nemulţumit de acest lucru – aici ar fi trebuit acum 3 sau 4 ani să fi început procesul de cumpărare a acestor trenuri.

Acum ar fi trebuit să avem nişte rame noi. Totul e blocat, sunt foarte nemulţumit de această instituţie şi avem discuţii şi la nivelul coaliţiei şi în Guvern.

Vom lua o decizie în perioada imediat următoare dacă vom mai continua şi dacă are sens să avem o instituţie separată, cu salariile ei, cu oamenii ei, în momentul în care nu produce ceea ce ar trebui să producă”, a declarat Drulă, într-un interviu acordat Antena 3.

Întrebat dacă ia în calcul ca ARF să fie desfiinţată, şeful de la Transporturi a răspuns afirmativ.