Cătălin Drulă, criticat pentru numirea noului director al CNIR: Vai de capul vostru

Fostul șef al Casei de Sănătate, Lucian Duță, nu este de acord cu noua numire în fruntea Companiei Naționale de Investiții Rutiere (CNIR). Mai mult decât atât, acesta a avut și un comentariu acid la adresa lui Cătălin Drulă, cel care a anunțat că Marin Griguță va prelua funcția de director general al CNIR.

Potrivit lui Lucian Duță, noul director general al CNIR a lucrat înainte la Max Bogl, o companie germană care ia cei mai mulți bani de la statul român. Mai mult decât atât, fostul șef al Casei de Sănătate a avut și o remarcă dură referitoare la moțiunea de cenzură.

”Pe bune ,măi Drulă-Ștrulă?Băiatul ăsta a lucrat la Max Bogl ,adică firma aia germană care ia cei mai mulți bani de la statul român ?Iar tu ești ăla care votează moțiunea prin care te dai singur afară?Vai de capul vostru de odrasle amărâte ale unor securiști care au distrus România !”, spune fsotul șef al Casei de Sănătate, Lucian Duță, citat de flux24.ro.

Cătălin Drulă spune că Marin Griguță este profesionist

Cătălin Drulă a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care informează că Marin Griguţă va fi noul director general al Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere (CNIR).

„Un profesionist va conduce Compania Naţională de Investiţii Rutiere. L-am numit pe Marin Griguţă în funcţia de director general al CNIR, companie ale cărei baze s-au pus încă din 2016, dar care a ajuns să fie operaţionalizată abia anul acesta. Atingem astfel un obiectiv inclus în programul de guvernare şi bifăm una dintre reformele prevăzute în PNRR. Compania Naţională de Investiţii Rutiere va livra marile proiecte de infrastructură ale României – autostrăzi şi drumuri expres. Va avea obiective clare şi măsurabile şi va lucra pentru accelerarea acestora”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă a mai scris pe rețeaua de socializare că Marin Griguță este un expert în domeniul său și că are o experiență de peste treizeci de ani în managementul lucrărilor de infrastructură feroviară, rutieră și aeroportuară.

Sursa foto: Facebook