Disponibilă în varianta de motorizare 1.2 16V 75 CP Euro 5, Dacia Sandero serie limitată Orange este echipată în serie cu aer condiţionat, ABS cu EBV şi asistenţă la frânarea de urgenţă, centuri de siguranţă personalizate şi airbag frontal pentru şofer şi pasager. În plus, este oferită o carcasă specifică pentru cheia de contact.

Sandero serie limitată Orange are blocurile optice faţă pe fond negru, ornament negru cu inserţii portocalii pe stâlpul central şi un sticker de decor Orange pe hayon. Toate aceste elemente de design sunt puse în valoare de cele două nuanţe metalizate disponibile: Noir Nacré şi Gris Platine.

La interior se remarcă tapiţeria specială, de culoare neagră, cu inserţii portocalii, tetierele specifice, covoraşele personalizate şi aspectul „black shiny” al consolei centrale şi al conturului aeratoarelor.

Dacia Sandero Orange are un radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan şi priză Jack şi un pachet special alcătuit din:

–  telefonul Orange Boston cu touch screen, Wi-Fi, cameră foto de 5 mpx şi aplicaţia GPS Google Maps preinstalată
– cartela SIM Orange PrePay
– cablu audio multifuncţional
– încărcător auto
– suport de telefon pentru parbriz
– card de memorie MicroSD de 2 GB

Comenzile pentru noua serie limitată vor fi preluate în întreaga reţea autorizată Dacia începând de joi, 21 octombrie, la preţul de  9.200 Euro (cu TVA inclus). Doar 1.000 de unităţi Sandero Orange vor fi fabricate.

SURSA: Dacia