Nunta lui Ianis Hagi a fost evenimentul cel mai mediatizat al sfârșitului de an.Participanții au contribuit consistent. S-a aflat câți bani s-au pus în plic. De asemenea, se știu detalii și despre cât ar fi putut să coste mega-party-ul la care macedonenii au fost prezenți.

Ianis Hagi și Elena Tănase au organizat, în data de 25 decembrie, petrecerea pentru cununie. Lista invitaților a fost selectată cu grijă. Printre aceștia s-au numărat Gigi Becali, Gică Hagi și părinții Simonei Halep.

Nunta lui Ianis Hagi a avut loc la Fratelli

Petrecerea a avut loc la Fratelli, unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Capitală. Se estimează că doar aranjamentul floral a costat în jur de 50.000 de euro, conform unor surse cancan.ro.

Participanții au fost tratați cu eleganță și generozitate. Atmosfera a fost desprinsă parcă din lumea filmelor. Chiar dacă cununia nu a presupus oficial schimbul de daruri, invitații au fost extrem de gălăgioși.

Cât a mers darul în plic

Fiecare cuplu prezent ar fi oferit în plicuri sume începând de la 3.000 de euro în sus.

Astfel, suma strânsă din darul de nuntă a fost absolut impresionantă, având în vedere că la eveniment au participat 400 de invitați, inclusiv Gigi Becali, proprietarul echipei FCSB. Estimativ, cununia ar fi avut un cost total de aproximativ 200.000 de euro, inclusiv onorariul pentru artiștii care au susținut spectacolele speciale. Cu toate acestea, totul a fost compensat de generozitatea celor prezenți la petrecere. Mai mult decât atât, s-a înregistrat și un profit, unul demn de luat în considerare.

Inelul oferit Elenei Tănase a costat 50.000 de euro

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase în luna iunie 2023, în Paris. Doar pentru inelul cu diamant, fotbalistul de la Alaves ar fi plătit în jur de 50.000 de euro. În plus, pentru acea călătorie în „Orașul Luminilor”, internaționalul român ar fi investit încă aproximativ 100.000 de euro.

El a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături în ziua de Crăciun. Ianis Hagi a spus că acest lucru înseamnă foarte mult pentru fericita pereche. De altfel, fiul lui Gică Hagi s-a declarat extrem fericit și norocos.

„Am ajuns în ziua de 25 decembrie, ziua de Crăciun, să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele familii. Ne-au susținut necondiționat încă din prima zi”, a spus acesta.

El a spus că își dorește, alături de soția sa, să aibă copii sănătoși. Până atunci, a spus că încercă să se bucure de nuntă. Iar tot ce și-au propus se va produce pas cu pas, așa cum s-a întâmplat până acum.