Ianis Hagi are parte de un Crăciun de neuitat. Fiul lui Gheorghe Hagi și partenera sa s-au căsătorit civil. Pe data de 25 decembrie 2022, în prezența familiei și a prietenilor, cei doi îndrăgostiți au organizat o petrecere de basm.

Evenimentul s-a ținut la restaurantul Fratelli din București, unde au oficializat relația în fața ofițerului stării civile.

Primele declarațiile ale lui Iannis Hagi

Odată ce o parte dintre invitați au sosit la petrecere, Ianis și soția sa au făcut primele declarații despre acest moment important din viața lor de cuplu.

”Vă mulțumim frumos că ați venit aici în ziua de Crăciun. Înseamnă foarte mult pentru noi. Suntem fericiți și norocoși. Am ajuns în ziua de 25 decembrie, ziua de Crăciun, să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele familii”, a spus Ianis Hagi, citat de Cancan.ro.

Cea mai mare dorință a cuplului

El a ținut să spună că este foarte bucuros și fericit. Acesta a spus și care este cea mai mare dorință a proaspătului cuplu.

„Ne dorim să avem copii sănătoși. Până atunci încercăm să ne bucurăm de această seară și toate se vor întâmpla pas cu pas, așa cum s-a întâmplat până acum”, a spus Ianis Hagi.

Elena Hagi se declară extrem de emoționată și mai fericită ca niciodată alături de jumătatea ei. Ea a spus că să aibă o primă zi de Crăciun minunată este o bucurie imensă.

Fiul lui Gheorghe Hagi recunoaște că este un an pe care nu-l poate uita

Referitor la provocările din cariera sa de sportiv, Ianis este recunoscător pentru revenirea sa pe terenul de fotbal. După un an dificil de recuperare în urma unei accidentări, fiul lui Gheorghe Hagi a dezvăluit că nu va uita perioada dificilă. El a spus că este pregătit pentru un an plin de realizări profesionale.

„Este un an pe care nu-l voi uita niciodată. A fost un an în care mi-am revenit după accidentarea de 1 an, primul meu meci după un an de chin. În a doua parte a anului au venit momentele frumoase. Calificarea cu echipa Națională, dar cununia civilă este ceva unic, ceva ce mi-am dorit de mic copil. Mi-am dorit să-mi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o”, a punctat acesta.

Ce au mâncat cei 400 de invitați

La evenimentul festiv au participat aproximativ 400 de persoane. Printre invitații de marcă s-au numărat, alături de familiile celor doi, Gigi Becali și părinții Simonei Halep. Ianis Hagi nu a optat pentru un meniu extravagant de Crăciun. El a preferat preparatele clasice pentru sărbătorile de iarnă. Alegerea sa a fost cu siguranță pe placul celorlalți invitați, mai ales că a fost ziua de Crăciun.

Meniul a fost unul compus din preparate tradiționale. Nu au lipsit pastrama de curcan sau de porc, chifteluțele, jumările, cârnații, lebărul, carnea la garniță sau rulada de porc.

Fiul lui Hagi se descurcă pe ringul de dans

Nunta va avea loc în vara următoare, după Campionatul European din Germania. Aici, Ianis Hagi își dorește să scrie istorie alături de echipa națională a României.

„Mă descurc pe ringul de dans, pentru că sunt machedon şi am învăţat de mic să dansez la fiecare eveniment, nuntă, botez, orice. Mă descurc, nu mă fac de ruşine. Aşa mi-a spus tata de mic: şi fotbal, şi pe ringul de dans. Îmi doresc să fim sănătoşi, familiile noastre să fie sănătoase. Elena a trecut printr-un moment greu alături de mine, iar asta e cel mai important, să rămânem sănătoşi”, a spus Ianis Hagi, citat de iamsport.ro.