George Simion nu a mai rămas cu niciun ban de la nuntă

Liderul AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au vorbit despre controversele pe care le-a cauzat nunta lor. Fericitul eveniment a avut loc în luna august a anului trecut, în comuna Măciuca din județul Vrancea. La un an de la nuntă, cei doi au aflat că vor deveni părinți.

„La un an de la nuntă, am aflat că Ilinca este însărcinată (…) Toată țara e casă pentru noi. Aici, la Măciuca, ne-a plăcut foarte mult. Sunt peisaje pitorești, am dat de oameni buni.

Dacă s-a întâmplat, în peregrinările noastre, să ne găsiți aici, ne-am gândit să vă invităm”, a declarat George Simion.

Acesta a povestit, de asemenea, că nu a rămas cu niciun ban de la nuntă.

„Până la urmă, nu am rămas cu niciun ban. Nu am 400.000 de euro. Legea este de așa natură, încât trebuie să declari tot ce primești.

Și am primit, atunci, de la mere, până la brânză, de la domnul Becali. Mulți mi-au spus atunci: nu face asta, o să iasă o nebunie, nu ai să te descurci”, a spus el.

Liderul AUR a recunoscut că nunta sa a contat, de asemenea, ca eveniment de promovare politică.

„Tot ce fac eu este politic. Sunt președinte de partid. Îmi asum asta. Dacă alunec acum, în timpul interviului, presa va scrie vrute şi nevrute. Întotdeauna vor fi critici. Întotdeauna se va găsi unul care să spună ‘de ce n-ai bască?’. Şi dacă-mi pun, se va găsi unul care să spună că de ce am bască…

Ne-am obișnuit. Câinii latră, caravana trece. Noi am fost binecuvântați de Dumnezeu şi îi suntem foarte recunoscători pentru tot ce ne-a dat”, a declarat acesta pentru Antena 3 CNN.

Liderul AUR și soția sa vor deveni părinții unui băiețel

George Simion a vorbit, totodată, despre faptul că a împărtășit pe rețelele sociale faptul că el și soția sa vor deveni părinți, dar și despre petrecerea de dezvăluire a sexului bebelușului. Soția liderului AUR a spus că inițiativa i-a aparținut ei.

„A fost dorința mea. Mi-am dorit mult să fac o astfel de petrecere. Nu pentru că am văzut la alții acest model american, ci, pur și simplu, pentru că mi-am dorit să am prietenii aproape și să-i anunț. Noi am spus direct: e băiat!”, a explicat Ilinca Simion.

Liderul AUR a adăugat: „Îi mulțumim lui Dumnezeu. Știm că sunt cupluri care (încearcă) trei – patru ani și nu reușesc să procreeze. Noi ne dorim mulți copii”.

Ilinca a mai spus că în calitate de viitoare mamă, primește ajutor și sfaturi din partea „celor cinci nașe” ale sale.

„Sunt femei trecute prin viața și mă ajută”, a afirmat ea.

Aceasta a adăugat că își asumă faptul că, în virtutea obligațiilor politice ale soțului, s-ar putea să rămână singura „3 – 4 zile”.

 

Cuplul a organizat o petrecere luna trecută

Amintim că luna trecută, George și Ilinca Simion au organizat o mare petrecere în cinstea aflării veștii că urmează să aibă un băiețel. Cei doi urmează să devin pentru prima dată părinți, astfel că, la doar un an de la căsătorie, vestea este una care îi bucură enorm.

Cu această ocazie, Simion a făcut și o mare promisiune față de copilul nenăscut.

George Simion a promis că face tot ce poate pentru a face lumea mai bună pentru viitorul său copil. Mai multe puteți citi aici.