Cea mai recentă lucrare a lui J.K. Rowling este pe primul loc în clasamentul celor 10 titluri cele mai vândute în Statele Unite în 2016, a transmis Nielsen BookScan, citat de Livres Hebdo.

Cu 4,5 milioane de exemplare vândute, piesa de teatru ”Harry Potter şi copilul blestemat” îşi surclasează concurenţii. Celebra scriitoare britanică se regăseşte în top şi pe locul opt, cu volumul ”Animale fantastice”. 

Pe locul secund în top se află seria de romane ilustrate ”Double Down: Diary of a Wimpy Kid”, volumul 11, de Jeff Kinney. 

Locul trei în top este ocupat de ”Killing the Rising Sun”, de Bill O’Reilly şi Martin Dugard, iar pe locul patru ”The Girl on the Train”, de Paula Hawkins. 

”A Man Called Ove”, de Fredrik Backman, se află în clasament pe locul cinci. A şasea poziţie este ocupată de ”Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”, de Ransom Riggs.

Pe poziţia a şaptea este ”The Whistler”, de John Grisham. ”Animale fantastice”, de J.K. Rowling, este pe locul opt în topul vânzărilor. 

”The Life-Changing Magic of Tidying Up”, de Marie Kondo, este pe locul nouă şi pe 10 – ”The Magnolia Story”, de Chip şi Joanna Gaines. News.ro