Prima Doamnă a României a fost prezentă la un dineu oficial alături de soțul ei, președintele României Klaus Iohhanis, organizat cu ocazia vizitei oficiale în Germania. În cadrul evenimentului, președintele României a primit, la Dusseldorf, Premiul Civic German, oferit de Fundația Civică Bad Harzburg.

Carmen Iohannis a uimit pe toată lumea

La eveniment, Carmen Iohannis a purtat o ținută formată dintr-o rochie mulată roz pudră. Rochia a accesorizat-o cu pereche de pantofi deschiși la culoare și o geantă de firmă. Prima Doamnă a ales să poarte o ținută de la creatoarea de modă Maria Marinescu.

„Maria a ajuns să lucreze pentru Carmen Iohannis printr-o cunoștință comună. Ea e cea care a propus acest model, iar doamnei Iohannis i-a plăcut foarte mult. Și chiar îi vine foarte bine. A fost încântată, a făcut probă. Ținuta trebuie să fie una pe măsură, nu există să creezi fără probă, la un asemenea nivel.

E o rochiță. Toată lumea a lăudat-o. Timpul pe care Maria l-a avut la dispoziție a fost foarte scurt. Dar de acum înainte, ea și prima doamnă vor mai colabora și pentru alte ocazii.

Materialul pe care l-a folosit e foarte frumos, lână cu mătase. În astfel de situații, trebuie să ai grijă ce alegi, important este nici să nu se șifoneze prea ușor. Pentru oricine e onorant să creeze pentru prima doamnă, dânsa ne reprezintă peste tot”, scrie Cancan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maria (@mariamarinescu.ro)

Carmen Iohannis, admirată pentru ținutele pe care le poartă

Nu este prima dată când Prima Doamnă impresionează cu ținutele ei. În luna aprilie a acestui an, președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen Iohannis, au mers într-un turneu diplomatic în America Latină. În cadrul ultimei vizite oficiale, cea pe care au efectuat-o în Argentina, Prima Doamnă a României și-a luat prin surprindere fanii cu ținuta ei.

De această dată, Carmen Iohannis a ales să poarte un costum alb, elegant, format din două piese: fustă și sacou, realizat de creatoarea de modă Andreea Tincu.

„Vizita oficială în Argentina. Prima Doamnă Carmen Iohannis poarta un deux-pièces elegant, semnat #andreatincu.”, a scris, marți, Andreea Tincu pe contul ei de Facebook, unde a postat și două fotografii cu Prima Doamnă a României.