Astăzi sărbătorim Ziua Forţelor Terestre, prilej cu care președintele României Klaus Iohannis a formulat un mesaj cu un puternic impact pentru țară.

„Curajul şi implicarea dumneavoastră, în numele valorilor asumate de România, reprezintă motive de mândrie şi contribuie la asigurarea unui climat de securitate şi stabilitate
Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul transmis de Ziua Forţelor Terestre, că militarii şi civilii din cadrul Forţelor Terestre au demonstrat spirit de sacrificiu, pregătire riguroasă şi integrare exemplară în structurile Nord-Atlantice, calităţi datorită cărora ţara noastră beneficiază de o bună imagine şi apreciere din partea partenerilor externi”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis, de Ziua Forţelor Terestre.

„Curajul şi implicarea dumneavoastră, în numele valorilor asumate de România, reprezintă motive de mândrie şi contribuie la asigurarea unui climat de securitate şi stabilitate pentru toţi cetăţenii naţiunii noastre, cât şi la securitatea şi menţinerea păcii în regiune şi în Europa”, spune Iohannis.

Armata României sărbătoreşte, pe 23 aprilie, Ziua Forţelor Terestre, prilej de a evidenţia activitatea şi profesionalismul celor care fac parte din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei. Forţele Terestre continuă să asigure o participare foarte consistentă la misiunile asumate de către România în teatrele de operaţii din Afganistan, Irak şi Balcanii de Vest. De-a lungul anilor, militarii şi civilii din cadrul Forţelor Terestre au demonstrat spirit de sacrificiu, pregătire riguroasă şi integrare exemplară în structurile Nord-Atlantice. Datorită tuturor acestor calităţi, ţara noastră beneficiază de o bună imagine şi apreciere din partea partenerilor externi. Curajul şi implicarea dumneavoastră, în numele valorilor asumate de România, reprezintă motive de mândrie şi contribuie la asigurarea unui climat de securitate şi stabilitate pentru toţi cetăţenii naţiunii noastre, cât şi la securitatea şi menţinerea păcii în regiune şi în Europa”, a afirmat Klaus Iohannis, marţi, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Forţelor Terestre.

„La ceas aniversar, vă mulţumesc pentru devotament şi dedicare atât pe timpul instruirii în ţară, cât şi pe timpul misiunilor desfăşurate în teatrele de operaţii, alături de Aliaţii şi partenerii noştri din NATO şi Uniunea Europeană. În acelaşi timp, mulţumirile se îndreaptă şi către familiile dumneavoastră, al căror sprijin necondiţionat vă insuflă puterea şi hotărârea necesare îndeplinirii angajamentelor pe care vi le-aţi asumat faţă de ţară, începând cu momentul depunerii jurământului militar”, se mai arată în mesajul lui Iohhanis, citat de news.ro