Cabral Ibacka este, fără îndoială, una dintre cele mai mari vedete ale televiziunii din România.

El a debutat în 1998, la Antena 1, cu emisiunea „Roata de rezervă”. Au urmat apoi multe emisiuni sau seriale de televiziune pentru Cabral, precum „Banc Show”, „Poveștiri adevărate”, „Băieți buni”, „Inimă de țigan” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Apoi, din iulie 2015, a prezentat „Ce spun românii” la Pro TV, cu o mică pauză la începutul acestui an. Show-ul a dispărut iarăși acum din grila de programe. Cabral a reapărut însă la emisiunea „Săriți de pe fix”, care a avut premiera pe 14 septembrie la Pro TV.

Care este numele complet din buletin al lui Cabral? A fost deseori motiv de glume

Puțini știu însă numele complet al lui Cabral, iar cei care îl află, se amuză de multe ori.

Numele complet din buletin al vedetei Pro TV este Cabral Neculai Dzabana Ibacka.

Cabral a explicat și care este motivul pentru care a fost botezat și Neculai. El spune că asta a fost motiv de multe glume pe seama sa, „că nu poți fi negru și să te cheme Neculai”.

„Am două prenume. Unul dintre ele este Neculai, după bunicul meu, preotul, odihnească-se în pace.

Motiv de multe mișto-uri, că nu poți fi negru și să te cheme Neculai… adevărul e că și mie mi se pare amuzant”, mărturisea Cabral într-o postare mai veche pe contul său de Facebook.

Cabral, extrem de bucuros de reacțiile românilor la noul show „Săriți de pe fix”

După cum spuneam, cea mai nouă emisiune de la Pro TV unde poate fi văzut Cabral este „Săriți de pe fix”. La o zi după premieră, acesta a povestit ce reacții au avut prietenii săi, dar și internauții, la noul show de pe Pro TV.

„Ieri am avut prima ediție de Săriți de pe Fix.

Am întrebat pe aici cum e… am primit 2.300 de comentarii cu „Bravo!”, „E taaare!” și „Am râs cu lacrimi!”. 99% comentarii de la oameni care s-au distrat și au râs cu noi.

Am primit aseară mesaje de la prieteni cu care n-am mai reușit să vorbesc de multă vreme.

Majoritatea erau „Bă, ești prost tare, am râs de-am trezit copiii!” și „Nu vor copiii la somn, că nu ți se termină ție emisiunea!”.

În dimineața asta am primit și audiențele. Și am văzut și articolele din online care vorbesc despre succesul emisiunii.

Mă bucur tare.  Mă bucur pentru că echipa a făcut o treabă fenomenală la filmare. Toate au mers strună, producția s-a autodepășit.

Echipa de props a făcut minuni. Regia a făcut spectacol. Castingul a fost fix cum trebuie.

Mă bucur pentru colegii mei actori, care au intrat cumva temători în proiectul ăsta de impro, fără să-și dea seama cât de buni, cât de talentați și cât de mișto sunt.

Și mă bucur că cei de acasă au înțeles joaca noastră fix așa cum e, fără balete și pretenții nejustificate.

Sper ca emisiunea să le placă oamenilor în continuare și să se distreze alături de noi în fiecare joi.

Și, încă o dată, mulțumesc frumos pentru comentariile de ieri seară. Citeam și nu prea mai aveam aer…”, a transmis Cabral pe 15 septembrie.