Lucian Viziru și-a încheiat conturile cu Clanul

Lucian Viziru nu mai joacă în sezonul al treilea al serialului Clanul! După ce a revenit din Germania, Viziru se aștepta să aibă filmări pe termen îndelungat. Tocmai când își dorea să revină în forță, contractul său s-a încheiat, fără vreo explicație.

După rolul făcut în distribuția celui de-al doilea sezon al serialului, Lucian Viziru se aștepta să fie căutat din nou de cei de la PRO. Viziru a avut, în sezonul trecut, una dintre cele mai apreciate prestații. Chiar și așa, pentru sezonul cu numărul 3, l-a sărit schema. Actorul a preferat să nu fie el primul care dă declarații pe această temă. Asta cu toate că a recunoscut voalat faptul că, cel puțin pentru moment, colaborarea cu televiziunea din Pache Protopopescu a luat sfârșit.

„Eu n-am sunat să îi întreb ce se întâmplă. Pe mine nu m-a sunat, după aia, nimeni. N-aș fi zis «Nu», dacă ar fi fost să fie. Uite că n-a fost. Dar proiecte o să mai fie, nu pot să vorbesc despre ele acum.

Din fericire, e loc în lumea actoriei și pentru mine. Eram în Germania. Mă gândeam că nu o să mă mai întorc niciodată în România. Și chiar îmi doream să nu mă mai întorc, numai că lucrurile se schimbă. În bine. Adică sunt mulțumit acum”, a spus artistul pentru Click.

A fost dat în judecată

În urmă cu câteva luni, abia întors în țară, Lucian Viziru s-a trezit dat în judecată. Asta, din cauza sumei de 331 de lei. La vremea aceea, cântărețul a fost obligat să plătească și suma de 50 de lei, cu titlul de cheltuieli de judecată.

Lucian Viziru nu a făcut niciun comentariu cu privire la situația în care se află. Pe de altă parte, în cadrul unei intervenții televizate, avocatul Cosmin Bolosin a lămurit cazul și a spus că actorul va fi executat silit.

„Domnul Viziru ar fi într-un fel executat silit de către o anumită firmă de recuperări. Această firmă, dacă veți observa, are în vedere facturile telefonice care au fost neplătite, pentru asta este, din punctul meu de vedere, suma așa de mică”, a mărturisit avocatul pentru Antena Stars.