Când apare sezonul 2 al serialului Wednesday? Primul sezon are milioane de ore de vizualizare

Comedia întunecată modernă reinventează clasicul remake The Addams Family, concentrându-se pe cea mai sinistră goth din legendă, care se alătură unei școli pentru elevi supranaturali, unde se petrec întâmplări ciudate. Fidel unei creații a lui Tim Burton, serialul de pe Netflix a dezorientat și entuziasmat deopotrivă spectatorii. Cu 341,2 milioane de ore de vizionare numai în prima săptămână, a detronat Stranger Things de pe locul de cel mai urmărit serial.

Atât showrunnerii, cât și distribuția au lăsat câteva indicii despre viitorul serialului. Așadar, iată tot ce știm despre cel de-al doilea sezon al serialului Wednesday, inclusiv ce au spus creatorii despre o dată de lansare, cine ar putea să se alăture distribuției și multe altele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Wednesday Netflix (@wednesdaynetflix)

Când apare sezonul 2 al serialului Wednesday? Co-creatorul serialului spune că mereu se pregătesc mai multe sezoane

Așteptăm cu sufletul la gură veștile oficiale, dar având în vedere parcursul său record, ar fi de-a dreptul morbid dacă Netflix nu ar continua serialul Wednesday pentru încă un sezon. Mai mult decât atât, co-creatorul Miles Millar a declarat pentru Variety pe 28 noiembrie că „întotdeauna se pregătesc cel puțin trei sau patru sezoane de povești potențiale pentru personaje”.

„Pentru noi, întotdeauna privim spre viitor, iar atunci când ne așezăm la masa de lucru pentru a crea un spectacol, ne gândim la mai multe sezoane, în mod ideal. Nu ne așteptăm niciodată la asta, dar asta este anticiparea că, sperăm, serialul are succes… Cu siguranță avem o pistă destul de clară a ceea ce vrem să facem în sezoanele viitoare”, a mai spus acesta.

Sezonul 2 al serialului Wednesday. Ce actori vor juca?

În timp ce trecem în revistă distribuția oficială a următorului sezon al serialului Wednesday, așteptăm mai mult de la membrii familiei Addams, aceștia fiind Jenna Ortega (Wednesday Addams), Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luis Guzmán (Gomez Addams), Isaac Ordonez (Pugsley Addams), Fred Armisen (Uncle Fester) și George Burcea (Lurch).

Într-un interviu acordat TVLine, producătorii Miles și Al Gough au dezvăluit că le-ar plăcea să exploreze mai mult familia Addams.

„Abia am atins suprafața cu aceste personaje, iar actorii sunt atât de uimitori în aceste roluri”, a declarat Miles pentru publicație. „Catherine este, cred, o Morticia iconică. Relația dintre Wednesday și Morticia este, de asemenea, esențială pentru serial, iar ideea că Wednesday încearcă să își croiască propriul drum în afara familiei este atât de importantă.”

Totuși, asta nu înseamnă că se va îndepărta de omonimul seriei.

„Serialul este într-adevăr despre o fată care vede lumea în alb și negru și învață că există nuanțe de gri”, a dezvăluit Al pentru TVLine.

„Cred că, la fel ca orice relație sau orice prietenie, se poate complica din cauza altor factori. Niciodată nu va fi o relație fără probleme. Iar ea învață cu adevărat să navigheze prin suișurile și coborâșurile prieteniei”, scrie Good Housekeeping.