Într-o postare pe contul personal de Instagram, Vlăduța Lupău a împărtășit cu fanii ei surpriza făcută de partenerul ei de viață, jucătorul de fotbal Adrian Rus.

Cei doi au aniversat doi ani de când s-au căsătorit, iar sportivul a avut grijă să îi pregătească soției sale o surpriză specială. Cântăreața de muzică populară a rămas fără cuvinte în momentul în care și-a dat seama ce se întâmplă.

Mai exact, Adrian Rus a cumpărat un buchet imens de trandafiri roșii pentru îndrăgita cântăreață, dar și o mașină de lux roșie, marca Mercedes în valoare de sute de mii de euro.

Se pare că Vlăduța Lupău nu știa de i se pregătește. Aceasta a rămas șocată când a văzut că după buchetul de flori mai urmează și altceva, după cum se poate vedea în clipul video postat de ea pe rețelele de socializare.

„O Dumnezeule, ce-i asta? Ce-i asta”, a spus Vlăduța Lupău când a văzut cadoul impresionant cumpărat de jucătorul de fotbal numai și numai pentru ea.

Ce cadou a primit Vălduța Lupău

De menționat este faptul că mașina pe care artista a primit-o cadou este una deosebită, iar prețul ei se ridică la sute de mii de euro. Este vorba despre un Mercedes roșu, 4×4, iar din primul moment în care a văzut-o, aceasta s-a și urcat în ea pentru a o vedea mai de aproape.

Astfel, Vlăduța Lupău a lăsat florile pe capota mașinii și s-a urcat la volan, unde a rămas plăcut impresionată de dotările autoturismului.

„Soțul meu este cel mai tare ❤️ . Te iubesc @adiiirus! Noua mea 🐞 🚗 a venit odată cu cei 2 ani de căsătorie!”, a scris aceasta în dreptul clipului video. „În curând împlinim doi ani de căsătorie, dar azi am primit cel mai tare cadou din viața mea. Încă sunt în stare de șoc”, a mai adăugat soția lui Adrian Rus.

Amintim faptul că Vlăduța lupău și Adrian Rus împlinesc pe 12 noiembrie 2 ani de când s-au cununat civil, într-un decor de poveste, în pădure. Ceremonia religioasă a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus, însă cei doi își doresc să o organizeze și pe aceasta în curând, pentru ca toți cei apropiați să poată fi prezenți.

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri.

Ne dorim să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri”, declara cântăreața.