Dragnea a precizat că Autoritatea Electorală Permanentă, CSM, Înalta Curte de Casație și Justiție și MInisterul Public vor primi mai mulți bani, pentru acoperirea majorărilor de salarii. Cel mai probabil joi va avea loc ședința de guvern în care se va aproba bugetul și ulterior se va trimite în Parlament. Dragnea și premierul Grindeanu s-au declarat nemulțumiți de felul în care ministrul de Finanțe Viorel Ștefan a întocmit bugetul.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat  că nu s-a luat în calcul "absolut deloc" remanierea ministrului de Finanţe, Viorel Ştefan, adăugând că acesta a fost "puţin mai moale" la discuţiile cu miniştrii privind bugetul, dar este un bun profesionist.

Ministrul Finanţelor ar putea fi remaniat, după ce Liviu Dragnea s-a declarat nemulţumit de forma actuală a bugetului, a infiormat marți News.ro.

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a fost criticat dur de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi de premierul Sorin Grindeanu, în cursul discuţiilor de marţi pe tema proiectului de buget pe anul 2017, fiindu-i imputat faptul că nu a respectat prevederile din programul de guvernare al PSD, potrivit unor surse social-democrate. Liderii PSD nu exclud nici remanierea ministrului de Finanţe, însă acest lucru nu ar urma să se întâmpe în perioada imediat următoare.