Neti Sandu, surpriză din partea colegilor de ziua ei de naștere

Vestea nopții despre Neti Sandu! Astrologul de la Pro TV și-a sărbătorit vineri, pe 24 noiembrie, ziua de naștere. A împlinit 65 de ani.

Bineînțeles, colegii i-au pregătit o surpriză cu această ocazie. La primele ore ale dimineții, au întâmpinat-o pe Neti cu mai multe buchete de flori.

Vedeta a postat imagini cu florile pe contul său de Instagram și le-a mulțumit celor care au contribuit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neti Sandu (@netisandu)

Neti Sandu e născută pe 24 noiembrie, dar nu-şi serbează ziua atunci. Iată motivul

Puţini ştiu însă un alt aspect ciudat legat de vedeta Pro TV şi ziua ei de naştere. Chiar dacă este născută pe 24 noiembrie, ea îşi serbează întotdeauna ziua pe data de 25.

Totul are legătură cu faptul că Neti Sandu s-a născut exact la miezul nopţii, iar medicul a trecut pe certificatul de naştere ziua de dinainte.

Neti Sandu nu poartă perucă

Amintim că, recent, Neti Sandu a închis gurile cârcotașilor. De ceva vreme, circulă zvonuri în spațiul public potrivit cărora ea ar purta perucă.

Într-o zi, o vecină care o cunoaște de 37 de ani a întrebat-o rușinată dacă poartă sau nu perucă. Vedeta ProTV a fost surprinsă de întrebarea vecinei sale. Se pare că femeia respectivă nici măcar nu se mai uita la părul ei ca își dea seama singură că este natural.

„S-a oprit într-o zi o vecină și mă întreabă ‘Doamna Neti, vă rog eu, nu vă supărați pe mine. Doamnă, e părul dumneavoastră?’.

Și zic ‘Doamnă, mă știți de o mie de ani. Stau aici din 84. Nu ați fi remarcat că nu e părul meu?’. Ea nici nu se mai uita, voia doar să verifice mitul”, a povestit vedeta.

Pentru a închide gurile cârcotașilor, Neti Sandu a fost nevoită să se filmeze în timp ce își tunde părul. Iar apoi, colega sa de la ProTV Ramona Păun a postat totul pe rețelele sociale.

Neti Sandu
SURSA FOTO: Instagram, Ramona Păun

Cum se menține în formă vedeta Pro TV

Neti Sandu arată impecabil la cei 64 de ani ai ei. Vedeta de la ProTV a povestit care este ritualul său de îngrijire. Este adepta produselor naturale. Ritualul său de înfrumusețare constă în câțiva pași simpli. Una dintre regulile respectate de aur este aceea de a se demachia în fiecare seară.

Aceasta nu se culcă niciodată machiată. Preferă să se dea cu spray cu acid hialuronic și colagen. Prezentatoarea TV a început să se dea cu cremă pe la vreo 40 de ani și ceva.

Înainte, nu suporta să facă acest lucru. Pe corp face masaj cu ventuze de silicon. Adică se dă cu cremă și apoi plimbă ventuzele, care fac un vacuum. Mai multe puteți citi aici.